Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co zrobić aby moje konto było FE ?

Diabliko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , co zrobic aby moje konto było FE ? Co kupić itd ...

Moje wyposażenie :

-31LF3

-16B02

-duuużo dodatków

-robot naprawiajacy lll

-9 G3N-7900

-P.E.T 3lvl

-Auto-looter

-P.E.T repairer

-2PP

-Leonov

-dużo kredytów bo buguje flaki

-12lvl

-skylab all prawie na 7 lvl

-hellstorm 2

-obecnie 25k uri

Mam Ibota, ile na nim uridium zebrać , i ile kluczy kupic ?:D

Gram na serwerze us2

Pozdrawiam

userbarwb.png

^

l

l

Zaszczyt

:)

Opublikowano

ibot z crackiem jak tak to jak zrobić zeby działal bo mam ale mi nie działa

pomyliłeś forum chłopcze tutaj zakaz piractwa

1czego Ci brakuję to pp zbieraj tak min.24pp

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

no i oczywiście irysy wszystkie jeżeli bugujesz flaksy to za kredki na chandlu kupuj. nie inwestuj narazie w klucze lepiej zrobić grube (24 pp)

Opublikowano

fe = full elite

"stara" fe to

31lf3, 16bo2, 15napedow, 8irysów, grube lasery, o dodatkach nie wspominam

'nowa' fe to

45 lf4, 20bo2, 15napedow, 8irysów, apis, zeus, 10havoc, grube lasery, o dodatkach także nie wspomne bo to oczywiste

więc pomyśl co musisz jeszcze kupić i kupuj :) ale najpierw dorób pp co najmniej 21 na grube (najlepiej 24 lub 29 z manewrami unikowymi) , później dopiero myśl o kluczach, w międzyczasie składaj zete ile możesz z energii a uri inwestuj w klucze (po zrobieniu profilu)

Opublikowano

Sory że się spytam ale nie chce robic nowego tematu w do jestem laikiem tak więc co to jest pp bo klucze to wiem do pirate box

Pomogłem Daj "+"

Wcześniej Zbierałem Minusy Teraz Czas Na +

1390893245-U45191.png

Opublikowano

@ BlueManPL

nie koniecznie golec jest lepszy, grasz na pl1 to powinieneś znać kilku graczy z dawnego klanu SPAD, oni latali na vegach i za moich czasów na pl1 (1.5-2lata temu) byli praktycznie nie do zestrzelenia, dwie vegi i pustoszyły wszystkie mapy

wiec nie mów że któryś statek jest na pewno lepszy bo każdy lata tym czy mu wygodnie;P

Opublikowano

@2up

Latam Leonkiem , ponieważ puszczam bota na bicie potworkow na x-2 i expią mi sie drony ... Potem je buguje :D

Jeszcze niemam FE i musze nazbierac duzo kredkow :D

userbarwb.png

^

l

l

Zaszczyt

:)

Opublikowano

@2up

Latam obydwoma statkami bo mam dwie hale, Vega przy dobrych konfach jest naprawdę nie do zniszczenia, ale ja noobek jestem i nie umiem robić konf więc latam Golcem większość czasu. xD

Opublikowano

1 co kup sobie vege i full najlepsze generator speeda, potem rob pp grube laserki to podstawa chociasz ja ich niemam, niewiem jaka jest wasza opinia ale ja mysle ze lepiej wszyski irki na lvl 15 upgrejdowac niz kupowac klucze.. bo klucze zdobywasz jak robisz zete dopiero po zrobieni irkow na 15lvl iwestuj w klucze.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...