Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot dla DL'a

dybka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie poszukuje bota dla dl'a ktory tylko bedzie za mnie atakowal z firebursta. nie musi nic iwecej robic

jezeli ktos takie cos posiada to prosze o info w ym temacie z gory wielkie dzieki ;p

Opublikowano

Jak szukalem na forum to nic takiego nie znalazlem nie ma zadnego bota dla dl'a na forum. posiada ktos takie cos /?

Opublikowano

Kiedyś był taki fajny bot...

Dam Ci...

To jest ukryta treść, proszę

Pipen go opublikował...

Michael Angelo Batio

fe373590bed533e8m.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.
Opublikowano

moglbys zamiscic scana tego pliku ?? bo ostatnio sciaglem se juz keya ale nic mi nie ukradli nie wiem czemu ale wiem ze mialem ;p

Opublikowano

Łap xD

SCAN

a1b792134803adda.jpg

Michael Angelo Batio

fe373590bed533e8m.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.
Opublikowano

Masz wyzej nowe bota powiem ci ze na dl tez sie nadaje ustaw go na 3 secundy on sie opkreca Zreszta sam sprawdz sobie ale prawde mowiac nadaje sie bardziej dla sm ale na dl tez sie sprawdzi

Opublikowano

oblukam. ej a ma cie moze cos co nie przeszkadza w pracy windowsa ??? bo ja bym chcial np afk zostawic i gre zminimalizowac i zeby windowsie moc pracowac ;p