Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Znacie sposoby na exp - XenoxMt2

TmK5013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja miałem coś takiego że jak np. na 140 poszedłem do V9 [ wtedy nie było jeszcze "granicy" lvl ] biłem 1 grupke i od razu miałem powiedzmy 75 procent expa, a potem to tylko do v8 i dobijać te 25 procent. I tak ciągle ;]

Opublikowano

Idziesz expić na mobki z dużo wyższym lvlem od Ciebie.

Ja expiłem wojem 150 w v9, tam bodajże mobki mają lvl 180+. Dobijasz tam 80%, idziesz do v8 albo na te zatrute pająki(nie pamiętam jak się ta mapka nazywała).

I tak w kółko.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Najlepszy sposób na XenoXmt2. Idziesz jakimś niskim lvl'em do np. v9/v10 + buff byś mógł pt robić. Zakładasz pd, włączasz marmurek czarnego orka, idziesz bić bez pt, wbijasz około 90% samo się zatrzyma i będzie napis, że zbugowano doświadczenie, dajesz pt buffowi dobijasz lvl, wyłączasz pt i tak cały czas. : ) Pamiętaj by trochę doexpić też buffa bo tak to nie będziesz mógł dać mu pt, ja tak zrobiłem raz.

Opublikowano

Ja robiłem zawsze tak, że na niskim lv szedłem na potworki z dużo wyższym lv ode mnie zakładałem pierścień expa i biłem je do woli aż wpadną lv. Np za pajączka na tej pustyni co tam jest leciało 40% za drugiego 40% zabiłem jeszcze 1 i exp na - ale zawsze co minutke był level ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...