Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zabicie Wrexa

Borini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem, mam pytanie. Skończyłem właśnie Virmir w ME1 i zabiłem w tej misii Wrexa. Tu moje pytanie - czy jego zabicie ma wpływ na rozgrywkę w pierwszej części, wpływa to na finał gry?

Opublikowano

Nie ma to wpływu na finał jedynki, z tego co pamiętam to zabijając Wrexa niszczysz labolatorium klonów Sarena i zarazem lek na genofagium.

Opublikowano

A jaki ma wpływ na 2 i 3 część? Co się stanie jeśli go oszczędze, a co jeśli zabije?

Jeśli zabijesz Wrexa to w drugiej części zastępuje go jego brat - Wrev, ogólnie to nie jest tam ważną osobowością, pomaga jedynie w misjach lojalnościowych Grunta i Mordina. Natomiast w trójce - zabijając Wrexa, możesz oszukać Krogan, tzn. nie lecząć Genofagium. Tyle, że oni nie będą o tym wiedzieć i przyłączą się do ciebie tak samo jak salarianie. Jeśli natomiast Wrex przeżyje, to nawet jeśli będziesz chciał oszukać krogan, Wrex to później wykryje.

Ogólnie Wrex to fajna postać, wyróżnia się spośród Krogan, ja go zawsze ocalam :)

żoono moooojaaaaaa <3

Opublikowano

Ok dziękuje, jednak będe musiał od nowa przejść misje :D.

Temat do usunięcia.

///Tematów nie usuwamy,a zamykamy, bo mogą przydać się innym użytkownikom :)

Zavetti

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...