Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE SURA WP 52LVL vs DROP

Nygol

DROP  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie Dropi? sur? 52

• DT drop bodzi
    • Expienie + Drop na szponach V1
    • Drop w V1 - ma?e paj?ki
      0
    • Metiny 50-55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Macie gotową ankiete na górze. Prosze o wasze sugestie i napisać w komentarzu dlaczego tak sądzicie :-)

Lajki każdy kto chociaż powie dlaczego akurat to ..

W ankiecie znajdują sie miejsca gdzie daje rade na pełnych spotach :-).

hcq0.png

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu jezdzilbym na metki,zawsze mozesz dropnac jakies KD+4,fajne ku czy kamien duchowy.

Jesli mozesz to kup sobie 2x drop to wtedy napewno cos zarobisz:)

ruch_13.jpg
Opublikowano

Idź na sohan i bij metki a jak już ci się znudzi idź v1 i na 2x dropie i drop bodzie ^^ i itemy które później można sprzedać u handlary :P

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

itemów u handlarki ja nie sprzedaje z 2 powodów

1. Mało kasy.

2. Mam mało miejsca w ekwipunku a połowe dozo zajmują mi teraz KU, bodzie, i Zwoje boga smoków :)

hcq0.png

Opublikowano

Adams z tym lordem nie przesadzaj :) Niewiem czy dam rade z bufkiem moze dam ale... ale dojdz bufkiem na koniec bez eq ;P

hcq0.png

Opublikowano

Slub z buffem zalatwi sprawe. :) Tylko przeniesiesz sie w dobry kąt i zaczynasz. Warto, poniewaz w Trudnym Lochu na tym lvl'u zarobisz najwiecej. Co pol godziny zmieniasz channel i ubijasz lorda, a w miedzy-czasie dropisz medale.

Druga godna uwagi opcja sa metki 50-55, tyle, ze najczesciej sa one zajete przez cale dnie (nawet noce).

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz dropić, to oczywiście z metinów dostaniesz najwięcej cennych przedmiotów.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

To musze na botach wykonac misje na obrączki ;p zeby slub wziąść :-) Wypowiadać sie dalej :)

hcq0.png

Opublikowano

Lordzik w trudnym lochu ziółka , medale + kamyki

Metki 45/50/55.

Łowienie , rudy.

Licze na 2x lajki od was bo mam -2 range przez dawne minusy , z góry bardzo dziękuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...