Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 Zamykaja serwer na zawsze

Quardas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga.Nie wiem czy to prawda ale ponoć 06.05.2012 zamykaja serwer PandoraMT2

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

Informacja okazala się prawdą

Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3

Opublikowano

Nie możliwe by zamknęli pande, za dużo ludzi gra na tym serwie ^^ .

Z resztą, zakładając postać na prywatnym serwerze trzeba pomyśleć iż jeżeli z pieniędzy z IS'a nie wyrobią na dedyka to serwer automatycznie pada .

Pomijam już inne ataki na sql itp, choć ten serwer jest dosyć dobrze zabezpieczony .

^_^

Opublikowano

tez watpie ze zamkna ;] ogolnie to nie gralem, nie gram i nie mam zamiaru grac na Pandorze i nie wiem jaka jest sytuacja na serwie.

Mozna wiedziec skad masz takie info ??

jeżeli z pieniędzy z IS'a nie wyrobią na dedyka to serwer automatycznie pada .

co do pieniedzy z IS to mysle ze wystarcza spokojnie na utrzymanie serwa ;] serwer taki jak pandora to kopalnia kasy ... kolega pare postow wyzej napisal ze o ktorejs tam godzinie jest 4-5 tysi osob online tak wiec przyposcmy ze z tych 4-5 tysi 80 osob zakupi cos w is za 10 pln i juz mamy 800 zł :D a to tylko jeden dzien w miesiacu (byc moze myle sie w tym co pisze )

Opublikowano

Info jest w 100% prawdziwe zreszta sami zobaczycie lepiej sprzedajcie konta puki sa cos warte

Opublikowano

Nie ma powodu by zamykać Pandore (nie jestem graczem), ponieważ to jest bardzo dobry sposób zarobku - narobisz się raz i odbierasz profity przez cały czas istnienia serwera, a bądźmy szczerzy - na Pandorze zysk jest niemały.

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Znaleźć się w tym co o nas myślą

Opublikowano

Info jest w 100% prawdziwe zreszta sami zobaczycie lepiej sprzedajcie konta puki sa cos warte

Ale skąd masz takie informacje ;) ?

Dowody? Źródło?

Czekamy..

Opublikowano

Dobra nie piszcie nic wiecej..

Zwykły noob, który chce zabłysnąć czymś inteligentnym, i ponabijać posty.

Za duzo osób w to gra, aby były jakieś straty dla GM

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Na pewno nie zamkną Pandory. Nad ranem gra tam 1 tys. ludzi, nie mówie już o popołudniu. Gdyby taka rzecz miałaby zajść na parwdę, to podali by info na stronie głównej a także podesłali info na meila. Nie ma się co przejmować i tzreba grać dalej :P

Opublikowano

Dobra nie piszcie nic wiecej..

Zwykły noob, który chce zabłysnąć czymś inteligentnym, i ponabijać posty.

Za duzo osób w to gra, aby były jakieś straty dla GM

Jak UP, zwykła plotka.

Pandora, DragonMT2 i inne serwery [GA] nie upadną.

Myślę że temat do zamknięcia.

Opublikowano

Ludzie. Skąd On może wiedzieć, że server upadnie?

Nie odpowiada na pytania typu ,,źródło'', ,,daj link'' itp. Mógłby chociaż napisać że dowiedział się od Tego i Tego.

A pisze bzdury typu: ,,Info jest w 100% prawdziwe...'' Ale dalej nie dał ss'a np. rozmowy z właścicielem servera lub innymi ,,pionkami''

Z czystego punktu psychologicznego widać, że to neokid, który nie ma argumentów a piszę bzdury, żeby zabłysnąć na forum przez kilka minut.

P.S Gdyby miała upaść PandoraMt2 to jak już razem z nimi EliteMt2 i DragonMt2 :) Widać, że chłopak się nie zna, a szpanuje ,,informacjami'' -_-

Pozdrawiam (oprócz założyciela tego tematu)

Opublikowano

@Up Lubie to ;D

@topic Tak jak UP , dodam że ten serwer to wielkaaaa kopalnia hajsu . Wczoraj jak wbiłem na moją ninje to tylu ludzi na ch5 było że lagi odczułem nawet na pustyni ;D

@offtop Kupie chakramy sr 55+ 3x kd exp i stal+9 najlepiej czystą bo hajsu mam mało ;d

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

I tu twórca tematu się ośmieszył dlaczego? ponieważ twórcą Pandory jest ta sama osoba co Diamond , EliteMT2 te 3 serwery najlepiej prosperują dzienny utarg z item-shopu przekracza kilka set tysięcy więc po co robisz ten temat ? i wypisujesz takie głupoty? .

Opublikowano

haha zamkną pandore haha niby czemu ? za mało zarabiają ? nie sądzę około 16 gra 4000 ludzi więc z kasa zaje... daj link czy coś i skad to wiesz :)

zreszta niedawno o forum zadbali :P

jak by pandora padła to dragon i elite też :D

Opublikowano

Autorze tematu, jak znajdziesz jakieś dowody i informacje potwierdzone na ten temat, daj mi znać na pw.

Na ten czas Zamykam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...