Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opis, Pomoc, Solucja we wszystkich częściach Mass Effect

marcin941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, z tej strony Marcin chciałbym wam zaproponować moją pomoc w tym dziale, tak jak się ten dział nazywa tak będę wam w tym zakresie użyczał mojej pomocy abyście sobie poradzili z jakimś problem w tej, że seri całych 3-ech częściach.

Może i będzie ktoś kto się doczepi do mnie ale oby nie bo z tego co wiem MPC jest od tego aby ludzie sobie nawzajem pomagali.

Oczywiście nie mówię, że jestem wszystko wiedzący dlatego gdybym coś sie pomylił albo bym nie zdążył odpowiedzieć to żeby inni odpowiedzieli na problem ;]

Oczywiście bardzo ale to bardzo bym prosił o przypięcie tematu i aby Moderatorzy nie usówali mi tego tematu, będę go codziennie aktualizował i temat będzie funkcjonował.

Więc jak coś to od teraz możecie zacząc pisać w tym dziale się udzielać.

banner.gif

Opublikowano

hmm.. Wydaje mi się, że jeśli ktoś będzie miał problem, to napisze osobny temat :). Narazie temat zostawiam, nie wiem jeszcze co z nim zrobię, zostawiam go na tzw "próbę".

Opublikowano

Dziękuję bardzo, ale właśnie chodzi o to, że po co robić milion tematów jak można w tym temacie się udzielać i jeszcze raz dziękuje oby przeszła próba pozytywnie ^_^

banner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...