Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Złoty naszyjnik drop

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam gdzie najszybciej i z czego moge wydropic na privie zloty naszyjnik dodam ze na prive jest slaby drop

najlepiej z jakich potworkow w m1

daje lajki

a i nie podawac mi wiki metin2 pl bo chce z waszego doswiadczenia sie dowiedziec

Opublikowano

tak tyle ze tam teraz cos pozmieniali przedtem bylo co innego a teraz z tych nowych potworkow i jakichs skrzynek

Opublikowano

Najlepiej idź do m1 i znajdź łądny spot niedzwiedzi, tygrysów itp. Nie wiem jakie jesteś królestwo, ale w shinsoo jak masz tp na orki, to radze tam w okolicy dropić bo są łądne spoty.

Opublikowano

Może dzikusy,

Zawsze jak stawiam bota [ m2bob ] to zawsze jakiś złoty naszyjnik mam w eQ. [ Dropniety na dzikusach, polanka ]

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Jeśli na serwie nie usunęli podstawowych questów to chyba z jakiegoś się dostaje właśnie złoty naszyjnik:)

No tak.

Na 23 lvlu jest misja zabić En Jung i tam się dostaje taki +4:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Polecam Metin Bitwy, Cierpienia, Walki - z nich poleci, a jak nie to z mobów które się z niego respią, najlepiej bić je na 5lv - załóż gildie i expa oddawaj.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Z metków najlepiej i z potworków. Ciekawe jak założy gildie na 5 lvl pomyśl makówką ;)

KamerMod.

@Top

M1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...