Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubiona Postać z Mass Effect :)

Shunn21

Ulubiony Członek drużyny  

84 użytkowników zagłosowało

1. 1. Posta?: (Wszystkie od ME1 do ME3)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Javik, dawno nie widziałem tak charyzmatycznej postaci. Ale Thane też był w porządku.

@edit

Nie ma tej złodziejki z ME2, którą spotykamy na Cytadeli, Wrexa, Samary i Morinth.

Opublikowano

Według mnie to Garrus ;] jeżeli pisze ogólnie o wszystkich 3 częściach.

@edit

Nie wiedziećczemu zawsze mi się najbardziej podobał Garrus dla wg. mnie najlepszy z całej drużyny taki sentyment.

A Miranda Lewson to swojądroga też była dobra w walce ale jakie ciało :D:D:D

banner.gif

Opublikowano

Javik, dawno nie widziałem tak charyzmatycznej postaci. Ale Thane też był w porządku.

@edit

Nie ma tej złodziejki z ME2, którą spotykamy na Cytadeli, Wrexa, Samary i Morinth.

Dzięki juz dodaje :D

Opublikowano

Garrus, zdecydowanie. Nie dość, że jest z nami przez wszystkie części, to jest tak przesympatyczny, tak dobry, że nie sposób go nie uwielbiać

:)

PS: No i Legion, słodki jest

:D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Podzielam zdanie kolegi Hrabia13 o Garrusie :D a Legion też jest wporządku chociaż już bardziej wolę James'a ;] też mi się podoba w ME naprawdędobry jest

banner.gif

Opublikowano

Zdecydowanie Garrus Vakarian ;)

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Garrus, Wrex oraz Thane :). Dla mnie są to najlepsze postacie w mass effect.

Jeśli chodzi o kobiety to Tali :).

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Opublikowano

Zdecydowanie Garrus i Wrex.

Wrex potrafi w ME1 strzelić dobry tekst, ale tylko z Polskim dubbingiem bo z Angielskim jest taki grzeczniutki. A z kolei Garrus nie dość że z nami przez całą serie jest, to dialogi z nim też są fajne, chociaż w ME1 na dłuższą metę zalatuje nudą. Tak dopiero Garrus w ME2 dopiero się rozkręca.

A jeśli chodzi o romans... Zdecydowanie Liara i tylko zdecydowanie kobieta Shepard ! :D

Opublikowano

Zagłosowałem na Garrusa, Liare, Grunta, Jack, Legiona, Mordina, Thane i EDI oraz WREXa. Dlaczego?

Garrus - fajny z niego był towarzysz, z nim były ciekawe rozmowy.

Liara - świetnie wyglądająca Asari - miły był z nią romans ;)

Grunt - bo był Kroganinem... czyli moja ulubiona rasa w trylogii ME.

Jack - towarzysz z ME2, miała ochote wszystko roz*****lić, tak jak ja.

Legion - przez niego poznałem prawdziwe oblicze gethów, że nie są bezmózgimi syntetykami itd.

Mordin i Thane - ich poświęcenie dla dobra innych. Mordin uratował Krogan, a Thane przede wszystkim radnego salarianina i nas samych, jak umarli aż mi łezka poleciała ;<

EDI - była zawsze pod ręką, taki leksykon w grze, pomagała i to bardzo.

A na koniec - WREX! Wrex był tą postacią, którą ubóstwiam, jest ponad moją panią Shepard. Jego teksty, rozpierducha, szarża i sam styl bycia właśnie takim narwańcem. Pasuje on bardzo, ale to bardzo do mnie :) Jak kupię ME3 (tzn klucz, by pograć na multi) to na bank będę grał kroganinem.

2pacsygna.jpg

Opublikowano

Legio, bo tak jak mówi pan up - uświadomił mnie, że Gethy są świadome i są ofiarami quarian i suwerena, a nie bezmózgimi WI. Garrus sam w sobie ma "to coś". Nie można nie lubic Thane'a, bardzo tajemnicza i świetna osoba.

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...