Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupić to radio samochodowe?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale jak to płytki nie chodzą?

Podobno zakurzony laser, a prawda może być taka, że wgl rozwalony czy przepalony. Jeśli tak to nie bierz, bo będziesz się motał z tym.

Opublikowano

Ale jak to płytki nie chodzą?

Podobno zakurzony laser, a prawda może być taka, że wgl rozwalony czy przepalony. Jeśli tak to nie bierz, bo będziesz się motał z tym.

to tam własnie napisane że laser zakurzony

dobra ale grunt że napisane że płytki nie chodzą tam jakoś naprawię

ale mnie przyciąga własnie ten 7 calowy wyswietlacz bo jest zajebisty

a też jest własnie dobre to że jest tam ta wtyczka ISO bo sobie podłącze i odrazu mi muza bedzie grała nie?

a jakby to ten laser to pytałem sie kolegi co robi w takich radiach to mówił ze ten laser to tak gdzies do 2 dych naprawa

beznazwyzj.png

Opublikowano

Ja na twoim miejscu zainwestowałbym w nowe a co by było jakby ten laser był całkiem zjebany to już był by problem.

Opublikowano

Lasery nie są drogie, ale jeżeli coś kupujesz to kupuj coś pewnego. Skontaktuj się ze sprzedawcą popytaj ile wynosiłyby koszta naprawy.

Opublikowano

Jak uda Ci się naprawić to je bierz bez zastanowienia. :)

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Nie bierz tego gówna, jakby koszty naprawy były niskie to on by to sam zrobił i dalej by jeździło u niego albo by sprzedał drożej na allegro. Ale jak chcesz ładować kasę w błoto to bierz to tacy ludzie jak ten sprzedawca szukają naiwnych...

Opublikowano

Mojemu tacie w poniedziałek ukradli radio za 13 tysięcy -.-.

lepiej się zabezpiecz przed złodziejami.

za 13 tyś? to co to za radio daj linka do allegro jak jest na allegro...

beznazwyzj.png

Opublikowano

odswieżam

Odswiezanie co 24H.

Szczerze mowiac to tez nie polecam Ci tego radia. Gosciu moze wciskac kit z tym zakurzonym laserem. Gdyby radio mialo wejscie na USB to owszem moglbys brac, ale na takie to nie warto kasy tracic.

Opublikowano

nie rozumiem o co ci chodzi?

Jak można tego nie rozumieć? Napisz nam ile wyniesie cię naprawa tego radia teraz lepiej? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...