Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]myshell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy!!

Gdy włączam putty wpisuje host name zmieniam port itd. i po wpisaniu loginu newshell wyskakuje mi żebym wpisał hasło też newshell wpisuje i nie chce mi przyjąć.

Wie ktoś może co mam zrobić?

Opublikowano

Czy naprawdę tak ciężko wejsć na stronę myshell.pl ?

05.10.2012

Witam,

Chciałbym z przykrością was poinformować, że serwer myshell.pl zostanie jutro oficjalnie zamknięty z powodu braku jakiegokolwiek wsparcia z waszej strony i jest to już nie odwołalne.

W skrócie, co się będzie działo:

- Rejestracja nowych kont zostanie dzisiaj wyłączona.

- Dostęp do konta shell został wyłączony

- Dostęp do plików, poczty i serwera MySQL zostanie aktywny do 30.04.2012 Po tym czasie zostaną skasowane wszystkie konta razem z pocztą, plikami i bazą MySQL.

- Osoby, które mają swoje strony mogą prosić o przekierowania na nowe adresy oczywiście za darmo. Takie przekierowanie bedzie aktywne przez 6 miesięcy od czasu zamknięcia serwera.

- Osoby, które mają płatne konta shell to nie dotyczy ta.

Myshell.pl tak jak inne polskie serwery shell, które kiedyś zostały zamknięte dołącza do tego kluby tylko, dlatego, że wy korzystając z usług świadczonych przez mnie nie wpadliście na to, że kolokacja serwera kosztuje nie mówiąc już o samym serwerze i moim czasie, więc tak na przyszłość jak ktoś wam będzie coś udostępniał/świadczył jakiś usługę w Internecie to się zastanówcie jak wy możecie się komuś innemu odwzajemnić za to, co ktoś wam daje za free i spróbujcie to docenić.

Ciekawostka:

Co kilka dni dostawałam maile od was, że myshell jest super itd. I na pewno przeleje jakąś kwotę, aby wesprzeć serwer a do dnia dzisiejszego dostałem tylko i wyłącznie jedną darowiznę!. To tak na przyszłość jak będzie chcieli wesprzeć jakiś projekt to po prostu przelejcie ta kwotę a nie piszcie, że przelejecie jak dobrze wiecie, że tego nie zrobicie.

22347470422691089474.png

Opublikowano

Za free nie ma rady. Kupujesz i finał.

Za free nikt ci przecież nie da! Nawet nie szukaj, bo sam prztrząsnałem całe google,

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...