Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shadow Crafts Tekkit [Premium][No-Wl]

shade1s5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgrałem na serwer frakcje ,jeszcze teraz rozmyślam nad cuboidami przy spawnie gdzieś

Opublikowano

a jak to ustalić ,bo do tego w sumie są pluginy autoryzacyjne ,authme wchodzi ale tylko to na 1.1 gdzie nie mogę dać zezwolenia "fakeplayerowi"" do ominięcia logowania ,to zezwolenie dodali dopiero w późniejszych wersjach które nie działają

permission dla frakcji coś nie działa ,zostawię to na jutro i się wtedy z tym pobawię bo już sen powieki mi zamyka ;P ale w sumie tak to jest ze starymi wersjami ,mam nadzieje że szybko update zrobią na 1.2.5

Opublikowano

to zaraz ściągnę essentials i popatrze w config

no co to może być ,dałem wszystkie możliwe permission dla gracza a on nie może dołączyć do frakcji ;d

Spluer powiesz mi która to linijka w essentials bo coś nie widać ;p

Opublikowano

ewentualnie mogę pomyśleć nad whitelistą ,podania byście składali u mnie na privie ,ale tym to się jutro bym zajął bo już padam ;p

Opublikowano

Wczoraj grałem, do 23 byłem tylko ja i Artur68. Ogólnie nie ma lagów, fajny spawn. Tylko szkoda że dzisiaj WL. Proszę o dodanie na WL: papolak

Nie ma sygnatury, bo była brzydka :c

Opublikowano

wrzuciłbym skany tylko poprosiłbym stronę gdzie mogę do 50mb zeskanować bo wszędzie widzę 35mb max

Opublikowano

Prosze o dodanie to WH, nick: LidiaPL

KONTAKT:
gg:33770533                                                                                Pomagam przy serwerach mc/ robię swoje.

Opublikowano

whitelista wycofana ,premium wróciło ,nie ma jak zabezpieczyć serwera więc okradali graczy

Opublikowano

Aż spróbuję... Szukałem jakiegoś serwera z Tekkitem, najlepiej premium. I oto on! Wieczorem wystawię opinię.

EDIT: Serwer off?

Opublikowano

no niestety off ważność mineła ,zaraz coś pomyślę bo fb i survival zamykamy a 68 zł się marnuje w portfelu maxrate ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...