Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eivissa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy ma prawo do własnej opini, którą oczywiście szanujemy. Po to istnieje tyle serwerów, aby każdy znalazł coś dla siebie. Jeśli jeden Ci nie odpowiada to idziesz na inny - proste. Jeśli nie spodoba Ci się Elcardia, to pójdziesz sobie na innym. Po co komentarze skoro serwer jeszcze nie wystartował. Wstrzymajcie się do jutra z komentarzami.

Co do komentarzy jednego z Panów w tym temacie - próbujesz tępić konkurencje, niezbyt skutecznie. Nie od dziś wiadomo, że właściciele serwerów próbują odstraszać graczy od innych serwerów takimi marnymi komentarzami bez uzasadnienia.

Opublikowano

ja osobiście prosiłbym modka, żeby przekireował go do odpowiedniego tematu i nauczył autora tworzyć prawdziwe prezentacje

Osobiście to ja Cie proszę, abyś zaprzestał pisania bez sensownych postów w tym temacie.

EOT

Opublikowano

czytam i czytam te spamowanie i doczytalem sie ze stare konta maja zostac i tu moja odpowiedz na pytanie admina co komu owe stare konta przeszkadzaja a przeszkadzaja tym ze sa z wysokim lvlem zrobionym eq wybonowanym wykokszonym itp itd i powiedz mi jak nowy gracz ktory zaczyna od zera gre na serverze sprzed roku ma rywalizowac z kims kto ma juz wszystko trzeba najpierw czasem pomyslec potem pisac bezsensowne posty a jesli niezrozumiesz mojego przekazu to ja Ci zycze powodzenia z s2 bo bede uwazal ze jestes niedoksztalconym *debi*** . pozdrawiam BBC

xbjr.png

Opublikowano

Myślę, że ostro przesadzacie z tymi starymi kontami, owszem będzie kilka mocnych graczy z poprzedniej wersji, ale dużo z nich zakończyło przygodę z Metin2. Myślę, że w przeważającej części na serwerze będą nowi gracze, czyli każdy będzie miał takie same szanse.

Opublikowano

Pomyślmy o tych, którzy poświęcili czas na stworzenie swoich postaci. Nigdy nie dogodzimy każdemu, nawet Pan Bóg niedałby rady.

Opublikowano

Kojarzę was ;-) Gore to ten koleś od zabezpieczeń, który zmienił lokalizację pliku pack w kliencie zeby ludzie nie kombinowali a potem jak Tenma o tym napisal i go wysmial to tlumaczyl sie " skad mialem wiedziec ze tam bedziecie zagladac".

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

slaba prezka a z tego co pamietam to Elcardia to byl chyba hard?

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

Grałem na Elcardii , server zapowiadał się na naprawdę doskonały , lecz przez głupotę administracji padł . ( idiotyczne eventy itp ) . Teraz powraca po jakimś czasie , plany doskonałe itp , ale bądźmy szczerzy ... jak raz padł , to padnie po raz kolejny , wystarczy spojrzeć na jeden z postów Eivissa

" Nie rozumiem co Wam przeszkadzają starzy gracze. Po to wypuszczamy poprzednią wersję, żebyście mogli zobaczyć jak ten serwer wyglądał rok temu. Po to żeby w czerwcu wypuścić drugą wersję tego serwera i żeby każdy miał równe szanse. Błagam Was nie narzekajcie tyle, jeśli po prostu nie chcecie tu zagrać to nie grajcie, jest tyle innych serwerów. Nasz jest unikalny i powie Wam to każdy kto grał na poprzedniej wersji. "

podejście jest doskonałe " nie chcecie grać to nie grajcie " ... słyszałem nie raz od administratorów serverów na których grałem " Nasz server jest unikalny " , " nigdy nie padnie " , " będzie włączony , nawet gdy jeden gracz będzie grał " , a tak na prawdę padają , oraz olewają graczy . Nie oszukujmy się , na dzień dzisiejszy nie ma godnych serverów , na których można zagrać ,bo większość założycieli uderza na zysk z IS`u . ( mimo ,że piszą " to nie prawda " itp ) to i tak jest to kłamstwo .... Szczerze moim skromnym zdaniem Elcardia Padnie ... jedyne mogę życzyć Wam powodzenia .... Pozdrawiam Crouhon.

Opublikowano

@up Współpracuje z administracją i powiem wam że ta zapowiedź to pozory nie liczą się zapowiedzi bo 3/4 serwerów ma bardzo dobre zapowiedzi a są to nie wypały, powiem wam tyle czekamy na ofical i gramy. Ogarnięta administracja

Opublikowano

Wie ktoś może czy dziś będzie ten start i koło której godziny ?

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

skoro serwer wystartował to zgodnie z regulaminem modkowie wiedzą co robić

a co do tematu to nie warto tam grać marnujecie czas jak ktoś chce albo nie ma nic do roboty to zapraszam bo i tak z takim rankingiem ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

ja bym może i pograł , ale nie chce mi przyjść link do aktywacji konta .. ):

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...