Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eivissa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dupadupapresssee.png

Start serwera (piątek) 4 maja 2012 roku w godzinach popołudniowych!

Strona serwera:

http://elcardia.pl

Pobieranie klienta:

Forum:

Serdecznie zapraszamy do gry, widzimy się na serwerze!

jecc.jpg

Filmy z serwera:

Opis charakterystyki:

Serwera nie trzeba szczegółowo opisywać. Jest to reaktywacja serwera sprzed roku. Wraca jako poprawiony serwer, z ulepszeniami oraz lepszą organizacją w zespole administratorów. Typ serwera medium. Dużo nowości, nowe bronie, nowe potwory, nowe mapy. Dużo eventów, zabawa z graczami i przyjazna atmosfera. W miarę upływu czasu będziemy dodawać dużo dodatków umilających grę. Przewidujemy również ciekawe konkursy i turnieje dla graczy z prawdziwymi nagrodami.

iydi.jpg

Opublikowano

hahaha, nie wbiję!

(uzasadnienie dla modka*: brak przyzwoitości w robieniu prezentacji)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Serwer to medium, a żeby opisać cały serwer potrzebowałbym kilka godzin. Serwer godny uwagi, ponieważ był kilkakrotnie testowany. Oczywiście, podejrzewamy że zostało jeszcze kilka błędów ale to już raczej małej rangi.

Jeśli chcesz więcej informacji, bardziej konkretniejszych - napisz PW z pytaniami, z przyjemnością na nie odpowiem.

Opublikowano

Nie zagram .

//Spam.

~Marselo

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

Serwer to medium, a żeby opisać cały serwer potrzebowałbym kilka godzin. Serwer godny uwagi, ponieważ był kilkakrotnie testowany. Oczywiście, podejrzewamy że zostało jeszcze kilka błędów ale to już raczej małej rangi.

Jeśli chcesz więcej informacji, bardziej konkretniejszych - napisz PW z pytaniami, z przyjemnością na nie odpowiem.

Najpierw się robi porządnie, bo będą sie tylko negatywne opinie robić...

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ranking widze dość spory, moje pytanie konta zostaja i postacie?(oby nie)

@down To lipa po całości

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Już Wam opisujemy serwer - na Wasze życzenie.

Tak konta stare konta zostaną przywrócone, ale niedługo wystartuje Elcardia serwer 2 na którym każdy będzie miał szanse.

Opublikowano

wezcie usuncie te stare konta. BEZSENS. No tym serwerze bedzie gralo maksymalnie 20% starych graczy , nowi nie wejda na taki ranking ...

Opublikowano

Nie rozumiem co Wam przeszkadzają starzy gracze. Po to wypuszczamy poprzednią wersję, żebyście mogli zobaczyć jak ten serwer wyglądał rok temu. Po to żeby w czerwcu wypuścić drugą wersję tego serwera i żeby każdy miał równe szanse. Błagam Was nie narzekajcie tyle, jeśli po prostu nie chcecie tu zagrać to nie grajcie, jest tyle innych serwerów. Nasz jest unikalny i powie Wam to każdy kto grał na poprzedniej wersji.

Opublikowano

Nie rozumiem co Wam przeszkadzają starzy gracze. Po to wypuszczamy poprzednią wersję, żebyście mogli zobaczyć jak ten serwer wyglądał rok temu. Po to żeby w czerwcu wypuścić drugą wersję tego serwera i żeby każdy miał równe szanse. Błagam Was nie narzekajcie tyle, jeśli po prostu nie chcecie tu zagrać to nie grajcie, jest tyle innych serwerów. Nasz jest unikalny i powie Wam to każdy kto grał na poprzedniej wersji.

robisz błąd, bo nikt nowy na serwa w takim razie nie przyjdzie, moze potem zrozumiesz

Opublikowano

Przyjdzie, pełno ludzi jest chętnych. Już o to się nie bój.

nie boje się o to wgle...

co z tego, że przyjdzie pełno ludzi, skoro mogło ich być więcej.

tyle co do tematu, i bierz się do roboty, a nie odpisujesz na komentarze

zrób prezke, bo jak zauważyłem dużo osób olewa ten temat ciepłym moczem

Opublikowano

O hoho Co ja widzę Elcardia znowu na pewno zagram , ale jeszcze nie wiem jak bedzie z Turisas , ale Elcardia hmmm już sam nie wiem .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nie będę się wdwawał w zbędne dyskusje. Serwer się cieszy ogromnym zainteresowaniem i nie narzekamy na brak chętnych. Dostajemy dużo pozytywnych opini od przyszłych graczy.

Opublikowano

Nie będę się wdwawał w zbędne dyskusje. Serwer się cieszy ogromnym zainteresowaniem i nie narzekamy na brak chętnych. Dostajemy dużo pozytywnych opini od przyszłych graczy.

no i co z tego? rób co chcesz, ale te opinie są na pewno od tych ludzi co już u was grali (tzn. ciesza się, że nie będą musieli wbijać lvli), a tymczasem ludzie, którzy by chcieli sobie normalnie pograć muszą pod presją wbijać wtedy lvle, bo wiedzą, że będzie to trudne, gdyż już sporo ludzi będzie miało duże lvle

Opublikowano

Gralem....ale do czasu. Dlatego tez jezeli pozostaja stare konta , mysle ze to bezsens....zobaczymy , jezeli bedzie czas w czerwcu to moze na s2 .

Klimat byl naprawde dobry ale mysle , ze takiego teraz nie bedzie ...bo nowi gracze napewno nie przyjda na serwer ze starymi kontami .

Hmmm...naprawde , mysle ze obecnie mam yza duzo prywatnich serwerow. Gdyby tak bylo z 10 kazdy z nich mialby na utrzymanie +zarobek dla siebie. A tak robicie sobiek onkurencje tworzac nowe serwery i tak w kolko - jeden pada drugi powstaje ....

Opublikowano

zapowiedź nie jest wgle zgodna z regulaminem i na pewno będzie on zamknięty już wkrótce przez moda

ja osobiście nie zagram

Opublikowano

zaraz jebnę ze śmiechu ten serwer jest tak universalny jak metin 4 lata temu , co w tym serwerze jest niby unikalnego bo grałem rok temu i oprócz wielkiego rozgłosu nic na tym serwie nie było ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

ja osobiście prosiłbym modka, żeby przekireował go do odpowiedniego tematu i nauczył autora tworzyć prawdziwe prezentacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...