Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cooldown bug

gralfon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bug z cooldownami, podobno dzisiaj go wykminili

nie wiem na czym polega dokładnie, ale coś z masterkami trzeba zrobić podobno

enjoy

;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

LOLZ xD Też tak chce :D To działa na wszystki spelle czy tylko te? Bo jak na all to masz goda, bierzesz heala exhaust i linia twoja 4ever xD

beztytuutfyu.png

Jego masterki, ale nie wiem jak je zrobić bo mi i tak wychodzi 1/1 :<

Opublikowano

ale właśnie dzięki cheat enginowi można to zrobić, mam tekst jak to zrobić, ale nie ogarniam tego może ktoś to ogarnie i wyjaśni proszę oto treść:

Odpalamy cheatengine, wybieramy proces lolclient.exe.
Kiedy "mastermind" jest na 1, skanujemy za wartością 1, potem znieniamy na 0 i skanujemy za 0 i tak aż nie będziemy mieli po lewej stronie tylko dwóch adresów. Zaznaczamy je i dajemy czerwoną strzałkę która przenosi nam te 2 adresy w dół. Ustawiamy dwóm adresom wartości 7 (7*15%=105% cooldown reduction, czyli ich nie ma). Odejmujemy reszte punktów od poprzednich skilli w drzewku utility tak żeby wszystko się zgadzało (nie można przekroczyć 30 punktów na całej stronie masteries)

Całość ma wyglądać tak:

78878893253729811259.jpg

Naciskamy save masteries i gitara

Bum Bum Titiriti

Opublikowano

A może ktoś sprawdzić czy na becie działa jeszcze?

A summoner spelle to CV, Smite, Ignite, Flash, Heal, Clarity itd. ...

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

To nie jest bug człowieku... Cheat engine to bug? To jest oszustwo - Ty używałeś, licz się z konsekwencjami...

Tak samo jak z rzekomym "BUGIEM" na RP na święta. gg

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie ,dziala.Jakim to trzeba byc slaby i zjebanym by uzywac jakis haxow ,boze.Co do banow ,to ludzie dostali na 2dni nawet mniej.Powinni na 2tyg conajmniej

Opublikowano

To jest forum o cheatach, jak ci się nie podoba to nie wchodź tutaj.

Akurat to forum nie jest tylko o cheatach i w ogóle do takiej gry nie ma co używać hacków bo jest w chuj łatwa i tylko tępak nie potrafi wbić 30 lvl i ELO bez hacków.

A jak masz jeszcze coś ciekawego do powiedzienia na temat lola i forum to zapraszam na PW .

Pewnie dostane warna że niby spam ale chuj mnie to . Noobom trzeba odpisywać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...