Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pójdzie Windows 7?

LordDiablo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy na moim laptopie pójdzie Windows 7.

Parametry:

Intel Celeron 530 1.73 GHz

RAM 1GB

Intel Graphic Media Accelerator X3100

Ogólnie laptop Acer Extensa 5220.

Jak by co to jeszcze dopisze.

Proszę o odpowiedzi!

Opublikowano

Ok dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie. Jaki bym musiał mieć procesor (lepiej z AMD bo mam jeszcze pc)?

I jeszcze jedno: znacie jakieś skórki upodabniające xp do 7 (mam jakieś ale to nie wygląda tak jak powinno)?

Dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Instalowałem 7 transformation pack.

Porównanie:

7 TransPack - miałem procesor jak 5 żelazek. Klawiatura była jak gorąca kawa :)

Skórka - normalnie. Niekiedy chłodzenie musiało więcej pracować, ale tak to normalnie. RAM też.

Opublikowano

Dokup jeszcze ramu i procesor tak jak napisali wyżej i będzie ok.

Kolega 2xUP napisał, że mniej zżera Win7 niż WinXP+skórka - 7 TransPack to taka skórka - chyba się nie zrozumieliście.

Opublikowano

To jak to zainstaluje to tylko sie motyw instaluje do folderu C:\Windows\Resources\Themes? Bo nie chce nic podmieniać. I tak już kopie grób dla tego komputera :).

@edit

Gdybym chciał już odinstalować tego thema to normalnie w właściwościach zmieniam?

Opublikowano

@up

Miałem wcześniej dokładnie taki sam komputer ! I też zainstalowałem sobie 7 ale muliło, dopiero jak wyłączyłem wszsytkie efekty to dało się przeżyć ale i tak lepiej było na xp ..... więc nie gadaj. Może wcześniej miałeś xp zasyfiony i dlatego.

@edit

Jednak nie taki sam, procek miałem lepszy.

Opublikowano

Pierdoli głupoty ten 2 x up.

Na netbooku z 2 gb ramu i procem 2 x 2 GHz ledwo szedł 7 bez textur.

Na taki sprzęt i tak wydajniejszy będzie XP

Opublikowano

to wy pierdolicie głupoty.

Asus eeepc 1000ha :

Z wyłączonym aero na atomie 1.6 ghz i inegrą + 1 gb ram chodzi lepiej niż xp. Nie moja wina, że na gówniane komputery instalujecie system i do niego wszystkie włączone efekty itd...

@top. Pójdzie :)

graphic.png

Opublikowano

@up

Miałem wcześniej dokładnie taki sam komputer ! I też zainstalowałem sobie 7 ale muliło, dopiero jak wyłączyłem wszsytkie efekty to dało się przeżyć ale i tak lepiej było na xp ..... więc nie gadaj. Może wcześniej miałeś xp zasyfiony i dlatego.

@edit

@up

@edit

Tobie to mózg muli a nie komputer http://scr.hu/2ah/i1h8c . Z włączoną przeglądarką i antywirusem więc mi tu nie pierdol .

1358177528-U70874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...