Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy za blokowanie jest ban?

eloss99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Była mapka murowanka więc postanowiłem sobie pocampić , wyjechałem tak spod budynku rozwalili mi gasienice a przede mną stał Lowe chciał wyjechac i go zabili . A teraz pisze mi ze dostane perma za to.

Opublikowano

Jak nie ?

Za to jest ban, zobacz sobie na support i możesz zgłosić takie coś.

A wiesz kto był tym Lowe ? Prawdopodobnie byłem to ja, ty byłeś Lorraine, czy innym francuzem tak?

sygnatura111.jpg
Opublikowano

Za to chyba nie ma bana.. Bo ja już kilkukrotnie byłem blokowany i supportowałem to ale nawet nie raczyli odpowiedzieć, taki jest nasz kochany WG... Ale ban za to by się przydał... Bo to jest hm... jak to ująć.. Blokowanie graczy podpada pod nauczciwą grę... Rozumiecie, jest taka zakładka do supportu.

signature.png

Opublikowano

Nie ja byłem M6 a tamten kolo to jakiś Scobany czy cos takiego.

Ale nawet jak dostane to chyba nie perma?

Opublikowano

taaa co wy ryjecie :D ... zastanówcie się co piszecie bana za blokowanie z rozwalonymi gąskami :D .... trochę takie mission impossible cofnąć się bez gąsek

1339945329-U405764.png
Opublikowano

Czasem ludzie blokują, bo są nieogarnięci i robią to przypadkiem. Uważam, że właśnie z takiego powodu nie powinno to być karane (choć czasem potrafi nieźle wkurzyć ;d).

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Blokowanie? Oczywiście gość mógł do Ciebie coś napisać, jeśli byś tak perfidnie stał, ale jeśli twierdzisz, że miałeś zblokowane gąski, a on miał do Ciebie jeszcze jakieś 'sprawy' to Ty go możesz zaraportować.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...