Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

rib sr37 vs. fms sr42 mental 70lv

bb166

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy opłaca sie wymienic riba sr 37 za fms 42 gram mentalem 70 lv obie bronie sa +9 kd+4 bez bonów bron do dt i do expa. ile bedzie rozniło sie dmg.

Opublikowano

zostaw riba, rib to broń dwuręczna i będziesz nią zadawał większe DMG mimo tego że jest wolniejsza to i tak bardziej opłaca się nosić riba

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Też myślę że rib będzie lepszy wolniejszy z buta, ale szybszy na koniu, a tak poza tym jakoś nie lubię mentali z 1h ;P

Opublikowano

Dla formalności powiem Ci tylko że ribem śr 35% z kd +4 biłem o prawie 150 więcej niż fms śr 41% z kd +4

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

dodam tylko ze kiedys ulepszajac kumplowi fms sr 31 na+9 (oczywiscie spalił) na +7 fms miał hity mniejsze od tego ribka o ~150 dmg fms miał kd+3

Opublikowano

Riba trzymaj to jest dla cb bardziej opłacalne ,jakbyś był body to fms byłby lepszy ale jesteś mental i masz duzo defa to mozesz wolno walic

Opublikowano

ribem nie wybije spota na dt;( ale skoro wszyscy sa za ribkiem to chyba jestem zmuszony go zostawic. temat można zamknać

Opublikowano

Lepszy RIB. Do tego doda większy zasięg uderzenia jak będziesz machał z konia, a daje to bardzo dużo u mentala. ;]

Opublikowano

temat można zamknać

Jak to widzicie, proszę. Nie odświeżać tematu. Pimpusss, tyczy się to ciebie. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...