Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać na mida

Arcil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 3150 IP

Zależy mi na: postaci na mida

Preferuję: dobrą postać AP na mida :)

Zależy mi na postaci na mida za 3150. Mam już Akali, Gragasa, zastanawiam się nad Katariną lub Kassadinem. Grałem już kiedyś LeBlanc i jej raczej nie chce :D

37496916.png

Opublikowano

Polecam ci Kassadina pogromce casterów

Ulti co 6sec jak flash

Silence Q

Na E ma slowa + E ma dośc dobry dmg z niezłym buildem

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Szkoda że nie chcesz le blanc bo ta postać ma op ulti ;)

Polecam kassadina ponieważ ma także wyrąbiste ulti i prze feedzie wymiatasz ;)

Katarinę idzie ulti skontrować co strasznie denerwuje..

eune

Opublikowano

Kup kassadina :

+Bardzo dobre CC

+Nie do pokonania na 1 vs 1

+ Ulti co 6 sekund idealne do ucieczki oraz gonitwy ;) .

Jednym słowem bardzo dobra postać

Opublikowano

A ja polecam Anivie. Na 2-3 lvl już z ciąga enemy na 2x combo. Jeżeli dobrze wycastujesz w late ściane to TF może być od tego zależny i możecie wygrać. Postać przyjemna i tyle ;) Ew. es #1 Morde :D

he?

Opublikowano

Kup kassadina :

+Bardzo dobre CC

+Nie do pokonania na 1 vs 1

+ Ulti co 6 sekund idealne do ucieczki oraz gonitwy ;) .

Jednym słowem bardzo dobra postać

kassadin to jest jeden z najlatwieszych championow do skontrowania na midzie do tego bruiserem jest bardzo latwo go zabic wiec nie mow ze jest nie do pokonania 1v1

Co do tematu polecilbym ci jeszcze mordekaisera ktorym jak sie wyfarmisz jestes niezabijalny i lux ktora ma dmg podobny do leblanc z tym ze wiecej cc i bardziej uzyteczna w teamie

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Wybierz postać do twojego stylu gry ,np. lubisz składać kogoś na combo ,le blanc może lubisz mieć ulti na dystans i powoli harasować wroga ,lux ,lub akali która może być niewidzalna. Sam wybieraj!

Opublikowano
Wybierz postać do twojego stylu gry ,np. lubisz składać kogoś na combo ,le blanc może lubisz mieć ulti na dystans i powoli harasować wroga ,lux ,lub akali która może być niewidzalna. Sam wybieraj!

Na low elo LB nieźle pizga, na wyższym elo raczej nie nadaje się na 1st picka, bo zostanie łatwo skontrowana.

Chcesz jakiegoś fajnego champa na mida, dozbieraj do 6k ip i kup kennena, imo jeden z ciekawszych AP carry (zajebisty harras,brak many,escape mechanizm i penta stun)

kassadin to jest jeden z najlatwieszych championow do skontrowania na midzie do tego bruiserem jest bardzo latwo go zabic wiec nie mow ze jest nie do pokonania 1v1

Raczej watpię ,żeby na midzie spotkał bruisera, łatwy do skontrowania? Imo średnio, chodź nie zmienia to faktu ,ze sam kontruję polowę AP Carry.

Opublikowano

Kassadina raczej nie kupuj jest on łatwy natomiast pierwszy w kolejności do banowania na rankedach jak i draft pickach to samo można powiedzieć co w przypadku Morgany , natomiast polecam Ci 4 postaci , którymi nie powinieneś przegrywać , jeżeli dobrze ogarniasz ową linie :

- Fizz ,

- Lux ,

- Brand ,

- Cassiopeia

W MOIM SERCU TYLKO METIN I INNI CZAROWNICY

TOP 2 CZARODZIEJ

Opublikowano

Kassadina ci nie polecam bo jest często blokowany. Na twoim miejscu pozbierałbym do 4800 i kupił kennena lub swaina. Swain postać super, lecz mało osób nią gra. Jak ogarniesz ją to jest kosa.

fs_pc.png

Opublikowano

Myślałeś nad Lux?? Ma stuna, slow, tarczę i nie jest taka trudna :D a jak chcesz zabijać wszystko co się rusza w mniej niż 2 sekundy to leblanc, ale ona już jest trudniejsza.

Opublikowano

Polecam Anivie , Mordekaisera

Anivia dobre CC, dobrze wycastowana sciana moze przesądzić wynik team fightu , sklada na combo

Morde też dobry , jeżeli przeciwnicy maja nafeedowanego ad carry wystarczy ze go zgankujecie a morde uzyje ulti i dostanie duszka , wtedy zazwyczaj szala zwycięstwa przechodzi na strone mordy

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

napewno odradzam ci katarine na jakies poważne gry, jej ulti łatwo przerwać jakimkolwiek stunem lub silencem.

może anivia

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja bym Ci polecił Lux, choć za nią nie przepadam.

Q Stun

W Dmg

Potem z melee bierzesz żeby zadać dmg z pasywki i ulti. Ludzie padają na 6 lvl po takiej kombinacji.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...