Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prime Underland [RPG/S][MODY][SKINY][200 slot]

TheBreaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moglibyście podać date ponownego otwarcia, bo takie czekanie i patrzenie mnie już nudzi czy serw działa czy nie działa, a pzoatym jest cofak i moje konto nie działa i prosiłbym o jakieś wyjaśnienie kiedy serw będzie normalnie chodził?

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tego nikt nie wie , cysiu , ale kiedy Darecki wbije wkrótce to pewnie ogarnie wszyściutko.

Opublikowano

nie polecam servera za bardzo mnie już denerwuje

niby gra ogólnie super a szczególnie mody

ale LAGI NIESAMOWITE wejdzie 40 osób na 200 slotów i takie lagi ze nie da się grać \

ktoś raz pisał ze wykopał dirta za 10 razem

wiec powodzenia ....

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Hmmm, trzeba coś zrobić. Widzę że Darecki przegląda temat , pewnie zaraz coś napisze.

Opublikowano

Też chcę zobaczyć bo wygląda interesująco. Proszę pośpieszcie się bo nie mogę się doczekać :D

Opublikowano

Ze względu na lagi nie było sensu "prowadzenia" serwera w takim stanie. Tak więc do czasu przeobrażenia serwera - Gdzie już nie będziemy używali bukkita tylko skonstruowanego na podobnej zasadzie programu (mam nadzieje, że o wiele wydajniejszego). Przez co pozbędziemy się tego mostu - Gra - Bukkit - Plugin. Ponieważ program wraz z pluginami będzie wgrany w grę. Co uzdatni połączenie. A forum zostało po prostu na czas naprawy wyłączone by nie było takiej samej sytuacji co kiedyś. Stali gracze wiedzą o co chodzi. No i to tyle z mojej strony.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Mam nadzieje ze forum jak i server szybko powroca :) Server byl epicki... widze ze darecki przeglada ten temat wiec moze powie kiedy start? Bedzie nowa mapa? Aha i jeszcze 1: Launcher mi nie dziala nie chce sie wlaczyc

Pzdr

Opublikowano

Serwer dla graczy nie jest dostępny więc nie ma sensu by i launcher działał. Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu startujemy pod nową nazwą. Ale wszystko w swoim czasie.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Podacie może link do forum? Ponieważ serwer jest chyba off chciałbym się włączyć do gry. :D

Opublikowano

Jest godzina 13:51 iiiiiii !

nie moge wejsc ani na strone serwera ani na serwer :)

P-LAND.PL:25565 / Can't reach server /

Nie zebym mowil cos zle o serwie

ale jesli jest taka swietna maszyna..

Co sie stalo?

czekam :P

po przeczytaniu widze ze sie fajnie zapowiada !!

ZDEJMIJSCIE MI te 15 %

ZBIERAM +

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...