Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Elaria.eu

elaria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli tak jak mówiłem na 1 stronie tego tematu, młodzi gniewni nic nie zdziałają ^^

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

kiedy on serw?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Już go kończą więc mordy omg jak tacy mądrzy to sami sobie postawcie serw a nie się czepiacie innych serwów i psujecie opinie jak taki mądry to sam sobie zrób i sobie sam tam graj

Tylko oceniać potraficie co tylko tyle ,a jak przyjdzie co do czego to będziecie chcieli grać nie jest łatwo zrobić serv

Opublikowano

Prezka 9/10, z pewnością zagram. Może nawet wpadne z ekipą, to zależy czy będą chciali zmienić priv'a, jak dla mnie serwer bardzo dobry, nie ma nasranych tzw."Gównianych Itemów"

h6IduA1.png

Opublikowano

Witajcie,rzadko się wypowiadam ale chcę powiedzieć tylko tyle że to serwer Leo/wszystkie ss-y są prawdziwe i wypowiedzi Elaria tu na MPC to jedna wielka ściema i tyle-Leo śmieszny jesteś porostu i tyle Ci powiem/

Owszem ,serwer może i stanie ponieważ Leo wziął do pomocy dwóch kumpli....heh Mario i Jerry.

A i tak największą robotę tam robi Łysy i Alkoholik....reszta wielkich [HA] gówno robi i tylko krzyczy nic nie robiąc...no sorki chodzą po ts-ach i rozwalają je i potem się tym chwalą-no gratulacje Leo jest się czym chwalić.

Mam jeszcze kilka rzeczy w zanadrzu Leo , to tak dla Twojej informacji.

I n ie rób z ludzi debili pisząc teksty typu....Leo to nie ja pliki są kupione bo to jest już żałosne.

Pozdro.

Opublikowano

Miał wystartować 8-9. Do dziś brak informacji. W razie czego proszę autora tematu o skontaktowanie się na pw. do któregoś z Moderatorów Metin2.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...