Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszanie bodziami

zalisimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otóż miesiąc temu wydropilem fajnego fmsa i chce oczywiscie zrobic go na +9 :D poniewaz ma on duze srednie nie bede ulepszal go u normalnego kowala to chyba zrozumiale. Moje pytanie brzmi ile około bodzi bede musial zuzyc aby zrobic go na +9 ? Wiem ze ciezko to okreslic ale chce tylko nic nie warta liczbe :P

P.s jakby co gram na s26

Opublikowano

Człowieku zeby bodziami zrobic na +9 i zmieścic się w 50 zmarnowanych sztukach to trzeba miec farta ale myśle że tak z 60-70 bodzi przy farcie złużyjesz.Dlatego ja uważam ze lepiej już zaryzykowac i u kowala gildyjnego robic fms na +9.A tak w ogole to ja mówie o sytuacj igdy on były na +0 a ile + jest ulepszony?

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

to już zależy od farta i szczęścia... ;)

Jednemu wystarczy 9 bodzi do +9 a drugiemu 150 bodzi ... ;)

masz 50% albo tak albo nie :)

proste.

Póki co kupuj sobie stopniowo i ulepszaj bodziami sobie.

Opublikowano

Wszystko zależy od szczęścia, nie ma jakiejś tabelki 'ile zużyje bodzi do ulepszenia danego przedmiotu'.

Pozdrawiam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Ja ostatnio ulepszałem riba śr 48% i do +6 ulepszał za pierwszym razem, najbardziej męczyłem się na +9 - reasumując poszło mi ok. 30 bodzi myślę że Tobie też tyle zejdzie ;d

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

no wiecie narazie zuzylem 12 i jest +3 :D byl juz +7 no ale spalilem .

Co do gildyjnego to nie ma szans fms ma srednie 47 i jest sporo wart bardziej by mi sie oplacalo sprzedac :P

Opublikowano

lepiej wydać nawet i te 70 bodzi i mieć coś unikalnego niż to sprzedać i bić fmsem śr 1%

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

@ kapiszon z takim wystrzałowym nickiem to od +0 do+9 wystarczyło by Ci 8 bodzi, pecha miałeś.

Co do tematu przesadzacie z tymi 70 sztukami, możesz wejść na jakiegoś priva gdzie są fms+0 na sklepie i bodzie i zrobić kilka sztuk na 9 i wyjdzie Ci ile mniejwięcej będzie potrzebne :)

imetin_logo.png

Opublikowano

@fallen402. No z tym privem to raczej kiepski pomysl, gdyz trudno bedzie znalezc taki serwer prywatny na ktorym % ulepszanie na poszczegolne + item'u sa takie same jak na globalnych serwerach.

A co do pytania autora tematu. Od 9 bodzi wzwyz. (Osobiscie stracilem 74 bodzie, z czego bylem zadowolony.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...