Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChampionMT2[PL][HAMACHI]

gimi19968

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ChampionMT2-23

hasło: 12345

Wszyscy chcą nowe a tych co są nie sprawdzają na tej jestem od rana i jakoś tylko ja i admin.

7yglGoJ.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popraw proszę SS bo te turkusowe tło jebie po oczach ;x

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Popraw proszę SS bo te turkusowe tło jebie po oczach ;x

Koniecznie muszę? Nie chce mi się za bardzo. Jak ktoś zaspany na to popatrzy od razu się obudzi ^^

Gdybyś mógł to wrzuć clienta na inny hosting bo z tego hostingu trzeba mieć konto premium żeby pobrac ;]

Nie trzeba konta premium ;x

Opublikowano

Mój drogi, tu [HA]BLACHA. Pliki serwerowe są robione od 0 przeze mnie. pliki nie są żadnego jacha czy sracha. prosze docenić moją pracę oraz wysiłek zamiast pisać ze to są czyjeś pliki..

pozdrawiam!

[HA]BLACHA

Mój drogi, tu [HA]BLACHA. Pliki serwerowe są robione od 0 przeze mnie. pliki nie są żadnego jacha czy sracha. prosze docenić moją pracę oraz wysiłek zamiast pisać ze to są czyjeś pliki..

pozdrawiam!

[HA]BLACHA

POTWIERDZAM pomagałem przy tworzeniu serva
Opublikowano

Strasznie dużo sieci przez co HA nie ogarnia kont czekam juz dobre 20 min na odpowiedz na hamachi i nic + ma zablokowane pisanie bez pośrednio do HA .....więc prosze o zrobienie konta i odpisanie mi albo tutaj prywatnie albo na hamachi sieć 49 .....

9pu8p2.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj jest Niedziela wiec z prezki wynika ze ma byc 24h online jest 20:43 a HA wg nie ma online na sieci nie polecam
--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...