Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] hacka

Gustlik0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem tu nowy i jak cos to przepraszam jak nie dalem tematu we wlasciwe miejsce.Mam pytanie mam crossfire Eu i windowsa xp poszukuje hacka na zombi zeby mnie tak szybko nie zabilaly (bo do 28 poziomu dochodze i gine):(( jak byscie mogli mi dac jakis aktualny sprawny 100% hack bd wdzieczny bardzo. i czy jes t hack by miec inna bron? tzn zamiast m16 np m4a1

Opublikowano

a jest taki hack na headshoot i niewidzialnosc by zombie mnie nie widziały? jezeli sa to mógłby je ktos podac??pozdro

ale ten post co jest pierwszy u gory z tym hackiem to nie wiem jak go uruchomic:( jak tam wszystko zaznaczam w lanczam gre to wyswietla mi sei pare bledów skryptu.klikam ok x3 i jak wchodze do gry to tch hackow nie mam:(

Opublikowano

Nie ma niestety takiego hacka

Instrukcja do 4lenix hack:

1. Włączasz hacka

2.Naciskasz to 3 E?pona

3. Naciskasz select features

4 Wbierasz opcje

5. Klikasz save

6. Włączasz Crossfire

Opublikowano

a jest taki hack na headshoot i niewidzialnosc by zombie mnie nie widziały? jezeli sa to mógłby je ktos podac??pozdro

ale ten post co jest pierwszy u gory z tym hackiem to nie wiem jak go uruchomic:( jak tam wszystko zaznaczam w lanczam gre to wyswietla mi sei pare bledów skryptu.klikam ok x3 i jak wchodze do gry to tch hackow nie mam:(

Takich hacków to nigdy nie było, nie ma i nie będzie ...

Niewidzialność jest niemożliwa

:D

EXPmIpC.gif

Znawca
Opublikowano

Takich hacków to nigdy nie było, nie ma i nie będzie ...

Niewidzialność jest niemożliwa

:D

Jest hack na niewidzianość ;0 sam mialem ( ale to jest tylko na ghostach ze nawet jak biegasz to cie nie widac ;] )

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Jest hack na niewidzianość ;0 sam mialem ( ale to jest tylko na ghostach ze nawet jak biegasz to cie nie widac ;] )

a móglbys mi go podac??
Opublikowano

Zyan był dawno, i już na razie hacków nie robi, a jego inne są wykryte, czyli nie działają.

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Ten hack co podał @Nalewka działa :)

Na win XP

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Zyan był dawno, i już na razie hacków nie robi, a jego inne są wykryte, czyli nie działają.

zYan robi hacki cały czas.

Co do tego hacka na niewidzialność to miałem na myśli grę na normalnym modzie np. S&D gdy jesteś soldier'em a nie duchem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

zYan robi hacki cały czas.

Co do tego hacka na niewidzialność to miałem na myśli grę na normalnym modzie np. S&D gdy jesteś soldier'em a nie duchem.

Był hack na niewidzialność na S&D :) Sam grałem jak koleś niewidzialny chodził i ludzi zabijał, jeszcze z broniami takimi jakich w grze nie było :D

memes_flounder_lol_Memebase_53-s500x180-193345-580.jpg

Opublikowano

Był hack na niewidzialność na S&D :) Sam grałem jak koleś niewidzialny chodził i ludzi zabijał, jeszcze z broniami takimi jakich w grze nie było :D

a te WH to na duchach też działa?? normalnie widze ducha??
Opublikowano

znalazłem nowego chaka mrzecie go sobie oblukac ma sporo funkcji ale mi działa tylko wall chack nie wiem jak resztę odpalić ..

wrzucacie go po prostu do folderu z grą odpalacie chaka a potem crossfire .

http://speedy.sh/P7rfn/NiXoN-II-Public-Hack-Loader-EU-V3-by-Fabii-1.rar

https://www.virustotal.com/file/c73130b7e0678d3759968f25bf2e6013c943d2042aa22224e8573507c0c52075/analysis/

nalewka.jpg

<-------kolędy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...