Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co kupować, jaki bot

^KONRAD^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie jest taka sprawa że, zbanowali mi konto ale nie o tym mowa bo i tak bociłem na nim 1,5 roku z przerwami to mi nie szkoda. mam wegunie jeszcze jak Biobot był wybociłem tam

- 4 irki

- 10 lf-3

- 10 bo2

- takie tam najpotrzebniejsze dodatki

- 4 pp

- pet (kamikadze 1 lvl)

Moje pytanie brzmi: jakiego bota zakupić, co kupować po kolei w co inwestwać co samemu robić, żeby zrobić takie konto na poziomie: fe tak jakieś 31 pp. No ogulnie żeby coś polatać po tych mapach. mniej więcej ile czasu mi to zajmie.

Aaaaa i na czym bocić no niby chapta nie wyskakuje ale nie wiadomo jak to bedzie??

za sęsownie odp. daje lajki

Opublikowano

Jeżeli masz około 140zł na bota to PBDO bot:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Kbot (jeżeli szastasz kasa to z gg) napoczątek genki speeda , równocześnie upgradować skylab i wysyłać surke , kupić irki za uri (4) reszta wylicytować (ew wszystkie z kredyty jak umiesz bugować flaxy) następnie dokupić full lf3 bo2 i peta , mechanizm kamizadze i zbierania na 8lvl , w między czasie robić wrota , lub wysyłać na nie kbota (po 1 alfie , becie , gammie , delcie , 1 epilson i full zet dopoki nie zrobisz 9 havockow , i pozniej epilson na lf4) dokupić reszte dodatkow za kredki , póżniej kupić 2 hale , na 1 gola , na 2 wege (ta ktora masz) na 3 ten najszybszy statek za 45k uri , robisz 24pp (do grupy laserów) kupujesz kluczyki , i otwierasz na evencie na złote , kiedy ,koszt budowy apisa wyniesie mniej niż 150k uri kupujesz go , i lecisz do 31pp , a później twój wybór ;) , może to potrwać ok. 80dni nie ustannego botowania. , dlatego polecam ci hacknąć lub kupić vps , bo chyba nie możesz kompa 24h

Opublikowano

a od kogo najtaniej kupić kbota

a na czym lepiej bocić na weguni kurą opisałem czy lepiej na golu 7 irków ful lf3 ful napęd

z tym że mam na nim 2 stopień

@up dzięki

Opublikowano

vegą bez ostrzeżen , w 1 dzień wszystkie napędy kupisz oczywiście musisz miec podkrecony naped zlotkiem

a kbot'a najtaniej od twórcy , ivana - kbotik.com

Opublikowano

PBDO bot sam posklada Ci wrota, postawi je, zrobi, wpisze capcie, blokuje zbieranie skrzynek na bezpieczna sume na godzine, sam rozwinie skylab, wyloguje sie raz na pare godzin zeby nie bylo ze bot lata. Najpierw za kredki fulke uzbieraj <zostaw vege> puszczaj full speed na x-2 i najpierw sobie zrób ulepszenia dronów a pozniej dopiero pp i pirate boxy. Mysle ze pomoglem

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

@2up u kamieniarza kbot nogg 60zł , u ivana 5 ? = 20zł kbot gg u niego to 120zł , u ivana 15 ? = 60zł , nie , nie ma zamiaru przepłacać

PFDO kosztuję 120zł , więc wychodzi na to że jest 2x droższy od Kbot gg , a jedyna jego przewaga jest taka że można robić taski , które jedynie przynisą wieksze korzyści bijąc kubiki (4k uri/h)

Opublikowano

zdecydowanie PBDObot, warty swej ceny. Najlepsze w nim to, ze mozna pisac do niego taski, oraz jak lata nie leci po skosie, a zatacza kola itd...

Sorry, ze bez pl znakow ale jestem na fonie ;p

Opublikowano

jak miałeś 2 warny to tak słabe konto zostaw

zrób nowe

w tutkach nawet ci poradnik napisałem

co do kapcia - nie było przez ostatnie 2 miechy, kilka dni temu wprowadzili znowu

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

Słuchajcie jest taka sprawa że, zbanowali mi konto ale nie o tym mowa bo i tak bociłem na nim 1,5 roku z przerwami to mi nie szkoda. mam wegunie jeszcze jak Biobot był wybociłem tam

- 4 irki

- 10 lf-3

- 10 bo2

- takie tam najpotrzebniejsze dodatki

- 4 pp

- pet (kamikadze 1 lvl)

Moje pytanie brzmi: jakiego bota zakupić, co kupować po kolei w co inwestwać co samemu robić, żeby zrobić takie konto na poziomie: fe tak jakieś 31 pp. No ogulnie żeby coś polatać po tych mapach. mniej więcej ile czasu mi to zajmie.

Aaaaa i na czym bocić no niby chapta nie wyskakuje ale nie wiadomo jak to bedzie??

za sęsownie odp. daje lajki

Tak naprawdę to zależy od tego na czym ci najbardziej zależy żeby mieć jako pierwsze ,

Bez wątpienia na początek postawiłbym całą urke na klucze , minimum 1000 szt. i poczekał na szanse x2 na lf4 ) z tego wyskoczy ci spora ilość lf3 i osłon wraz z napędami więc będziesz miał wyposażenia z głowy , to co zrobisz z wrót zainwestowałbym jeszcze PP , a dalej to już poleci samo ;)

to moja podpowiedź co do wyposażenia.

co do bota to mam na zbyciu kbot-gg tylko licencje trzeba przenieść

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...