Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Questa Pkt Statystyk oraz mapki Podziemia Pająków

Velox18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt Ci tego za darmo nie udostępni, nie licz na to.

To jest akurat za darmo.

NeverDragon - płaczesz? Na chleb chcesz zarobić?

W dodatku na kalimdorze jest trochę inaczej.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jak masz to to udostępnij a nie piszesz ze na epvp to jest jak masz działajacy link do tego wyslij na PW pogadamy. i sam korzystasz z epvp bo sie teraz przyznałeś .

a na kalimdorze jest edytowany ten system nie autorski synek wiec nie pisz bajek bo on sie zna jak swinia na gwiazdach gotowca edytowal

@Jak zwykle jedyne co potrafi to wyjść.

Opublikowano

ile zniszczyłeś metinów i statystyki te zabic graczy to cos innego pewnie tez na jakimś forum jest pseudoznawco

ja też cos takiego moge znaleśc na 99,9% to jest ogólnodostepne bo na Kalimdorze widzialem te Punkty Osiągnięć i potem je znalazlem stąd wnioskuje ze to tez jest a jak nie ma to trudno.

http://images35.fotosik.pl/1355/dcfde542b2985cae.jpg

(To na zielono łatwo dodać jak znajde te Statystyki zabić to dodanie dodatkowej Opcji: Punkty Osiągnięc: i tu ilośc ;] )

zreszta zobaczysz sam jak to dodam

Opublikowano

Questy to co innego Client a Questy to 2 różne rzeczy .

Questów nigdy nie pisałem dlatego poprosiłem Ciebie o pomoc w sprawie clienta nigdy bym Cie nie poprosił .

Wszystkiego można sie nauczyć ty sie tak mądrzysz a sam tego nie masz dodanego pisałem do Ciebie i pisałeś ze nie masz więc co sie udzielasz o Questach jak my o czym innym?

Tak samo jak z prawami autorskimi straszysz policja a masz 15 lat tylko

Wyżej srasz niż dupe masz uważasz sie za najlepszego

Opublikowano

Ja pierdole, drugi temat z Endymionem i NeverDragonem, w którym naczytałem się jaki to ktoś jest zjebany i nic nie umie.

Szykra był pierwszy to każdy wie..

Szczerze chciałbym dostać te pliki z e*pvp, bym się pobawił - ale trudno, wygasły. (jakby ktoś miał - PW).

Sam w sumie też bym to zrobił, miałbym jedynie problem z pobieraniem informacji z Questa do Klienta.

I panowie odpuśccie - pierwsza odpowiedź w temacie wystarczyła. Niepotrzebna napinka tylko i wielkie wychwalanie czego to się nie zrobi (z pomoca elite).

Opublikowano

No ale prawda jest taka ze jak Prawa autorskie sa to by musieli zaskarżyć twórce MPCForum Kokosza za udostępnianie np:

Plików serwerowych zobaczcie sobie ile jest ich dodanych na mpc a pliki sa nie legalne tak samo client tez edycja jego jest zakazana i podlega prawą autorskim . Jednak na MPCForum sa dodane:

-Questy

-Pliki Serwerowe

-Clienty

-Cheaty itp udostepnione nie przez autorów

Także jakby ktos miał beknąć to ten co przesyła Quest bez wiedzy autora na MPCForum i ten co udostepnia quest w tym wypadku Kokosz

Opublikowano

najbardziej smieszy to ze chłopaczek mówi jak to sam zrobił bo link wygasł a chyba wszystko jest opisane w spoilerze.

ps. krzywy a ten quest nie bedzie jakos kolidował z innymi?

A jakiego questa on tam wrzucil w tym re-upie ? Krótki taki ? Jak coś napisz PW

c04b9fed129de9a9.jpg

Opublikowano

Quest z reupa nie dziala

Endomion chlopaczkiem mozesz nazwać kolegę z piaskownicy ty 15 ja 22 jak chcesz możemy pogadać na skype

Vanirek nie popisuj sie! że masz Quest z Npc-ekiem u którego wymieniasz punkty

Dobranoc ;]

Opublikowano

Quest z reupa nie dziala

Endomion chlopaczkiem mozesz nazwać kolegę z piaskownicy ty 15 ja 22 jak chcesz możemy pogadać na skype

Vanirek nie popisuj sie! że masz Quest z Npc-ekiem u którego wymieniasz punkty

Dobranoc ;]

Jesteś Bogiem! Zainstalowałeś 'tablice, który GM jest Online', System Osiągnięć i w dodatku sam wszystko zrobiłeś. Nie no, jesteś super, props dla Ciebie.

@down

'już mam to'

Zajebiste.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...