Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cba + Gra

ClassAxion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy mogę postawić grę na hostingu cba.pl lecz tą grę bedzie używać max. 10 Osób?

Na cba można stawiać gdy lecz np. Takie na których nie będzie dużo ludzi?

Proszę o odp. !

Opublikowano

Hm... sądzę tak samo jak @up...

Ale nie martw się... Jeżeli masz dobrze zoptymalizowany ten skrypt, to śmiało stawiaj na www.friko.pl :)

Napisałem raz do nich w tej sprawnie i odpisali, że jeżeli na stronie będzie dużo osób i będzie obciążenie to LUZ, lecz jak będzie mało osób i obciążenie do Delete4Ever :D

897771404427433574016.png

Opublikowano

Zależy jeszcze jaka gra... transfer pójdzie szybko... i dostaniesz bloka.. Nie lepiej kupić sobie hosting i robisz na nim co chcesz i nikt ci nieczego nie zablokuje oczyiście o ile nie przekroczysz czasy pracy procka :)

Polecam hekko.pl najtańszy pakiet to 3zł z gorszami na miecha :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Hm.. najlepiej by tak było, lecz ktoś chce się "zabawić" w tworzenie gier to lepszy na razie darmowy :P

Zależy jeszcze jaka gra... transfer

pójdzie szybko... i dostaniesz bloka..

100GB na FTP

100MB na SQL

A co do "Transferu" to go nie ma

:)

Opublikowano

Ja mam grę Equestria: Nations już od dawna na CBA (jestem developerem tej gry), więc spokojnie!

Jak ktoś chce adres to PW

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Transfer "jest".. Z tym, że albo nielimitowany albo jest limit :)

Co do tematu to nie ma znaczenia ilość graczy - jeśli skrypt zbyt obciąży serwer to zwyczajnie Ci to zablokują i tyle.

Jeśli ma grać te 10 osób to się nie przyczepią. Na CBA trwały beta testy nie jednej gierki ;p

A my a my a my

Dziś chcemy tylko

Znaleźć się w tym co o nas myślą

Opublikowano

Ja tylko miałem zainstalowanego vallheru, bo robiłem layouta na zlecenie :P

Opublikowano

@all No ale nie mam zamiaru Kupować Hostingu dla 'Byle jakiej' gierki... ;) No bez przesady... To nie jest duża gra aby było trzeba do niej kupywać Hosting ;P

Na Cba jest Transfer Bez Limitu, A Miejsce FTP ok. 20 Gb Starczy, a SQL 50 Gb też ;)

Dobrze Dzięki wszystkim!

Można zamknąć!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...