Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowa mapa by Qentinios - Atlantyda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mapka fajnie wygląda, podoba mi się - w końcu atlantyda, a nie atlantydo/groto coś :3

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dziękuję za udostępnienie mapka jest bardzo fajna lecz mało realistyczna, jednak da się to łatwo przerobić. Lajk Leci :)

06335296784396897220.png

Opublikowano

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/1927636-release-4x4-map.html

... oni na ta skąd są mapy mają wyjebane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko ladnie działa mapka super mi osobiscie sie podoba 5 w profilu i lajk Qentinios prośba do cb zrobilbys tut albo paczuszke jak dodac DC poprawnie bo mam z nim problem na serwie jest ale zryte mam tekstury po stronie clienta nie zapomnijcie o wpisie do indexu

*

qentinios

A jeszcze do Qentiniosa mam pytanie bo dodalem do paru ch mapke ale wpisuje /warp 188 666 to tylko jest napisane you warp to 18800 66600 ale nie tepa

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam inny problem . Po dodaniu mapy do plików serwerowych przez file ( robię tak jak w instrukcji ) , wrzuceniu plików do clienta rebootuje maszynę . Po reboocie i zalogowaniu do niej odpalam serwer i mam Błąd połączenia .

Gdy usuwam mapę z plików serwerowych błąd ulega usunięciu i serwer chodzi bez zarzutu . Pomoże ktoś ?:D

Ar

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć.

Mam pewien problem gdy wchodze w ten temat kiedyś były tutaj screeny z tej mapki i mini mapki a teraz mam tylko Dołączona Grafika i nie wyswietla sie. Mógłbym prosić o te screeny? Limit lajk itd poleci za pomoc.

PS: Sorki za odkopanie ale na PW nie da się napisac.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...