Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 gold memberow ;)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No shit. Kokosz dałeś ciała na całej linii, bo MPC miało być włączone o 18 - imo odrobinkę no fair. Nie będę już tutaj polaczkował - gratulacje dla zwycięzców, ale forum miało być włączone o 18, więc głupio troszkę z Twojej strony.

Opublikowano

Kurna musiała mnie mam na obiad zawołać.... A ja cały czas F5 tylko... I jedyne co zauważyłem to że się kokosz Indexem bawiłeś bo co chwila inny :DxD

No trudno :mellow:

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

konkurs z deczka nie sprawiedliwy, sam w nim udziału nie brałem, ale to lekka przesada dawać golda za coś nie pożytecznego ...

anyway gratz.

Opublikowano

kurwa mać. o 16:16 wyslalem a tam 16:15 . ja prdl -.- za nic goldy...administracja naprawdę mądra.

/AceBoy: Gościu ogarnij się, "nie staramy" się lecić na rangę, więc proszę o zachowanie pewnej kultury.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Fajnie ,że 5 goldów zostanie rozdanych ale troszke nas oszukaleś. Napisaleś ,że forum będzie otwarte o 18.00 no ale trudno.

Ja i tak bym nie wygrał : )

GZ dla zwycięzców

Regmannn

Opublikowano

eh pisał kokosz jeszcze przed informacją, że MPC będzie o 18 dostępne.

Napisał, że pierwsze 5 os. które do niego napisze jak MPC będzie aktywne dostanie Golda.

Było więc aktywne i nagroda się należy, więc nie płaczcie i się nie żalcie, że się Wam "wykampić" nie udało..

lizu lizu ?

wiesz konkurs wgl. sam w sobie był bezsensowny

Opublikowano

@Mostro

5 pierwszych osób, które napisze do Kokosza po starcie MPC dostaje Golda. Psikus w tym, że forum miało wystartować o 18:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...