Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupujesz DIABLO III ?

kr4box

Kupujesz Diablo ?  

228 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupujesz D3 ?

• Tak
      124
    • Nie
      75
    • Nie wiem
      29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja czekam na przesyłkę :) 170 PLN

Dla ludzi którzy nie mają pieniędzy warto poczekać na cracka lub na torchlight 2 ( Gra która będzie alternatywą :) Koszt jakieś 60-70 pln )

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kupiłbym DIABLO , lecz najbardziej słabą stroną tej gry jest silnik graficzny , oczywiście nie jest on do dupy , ale jak na taka grę która wystartowała w tym czasie , powinien on być o niebo lepszy !

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@UP

Masz racje :) Gra jest kompatybilna z DX 9.1 WTF ?? Mieli 12 lat ?? a tu co po 2 dnia ludzi maja 60 lvl ehh :)

Opublikowano

Już kupiłem, dopiero wczoraj keya i teraz udało mi się ściagnąć. Dostawa będzie pod koniec maja, nie chciało mi się czekać to kupiłem klucz z gamecodes.pl za 230 zł (polecam, po minucie wysyłają keya).

Kupiłbym DIABLO , lecz najbardziej słabą stroną tej gry jest silnik graficzny , oczywiście nie jest on do dupy , ale jak na taka grę która wystartowała w tym czasie , powinien on być o niebo lepszy !

Piszesz to w każdym temacie, przypatrz się Twojemu minecraftowi.

@UP

Masz racje :) Gra jest kompatybilna z DX 9.1 WTF ?? Mieli 12 lat ?? a tu co po 2 dnia ludzi maja 60 lvl ehh :)

Hejterzy mówią, a nawet nie zagrali w tą grę, w to trzeba zagrać. Drugi dzień 60 lvl? No chyba sobie kpisz.

Opublikowano

Hejterzy mówią, a nawet nie zagrali w tą grę, w to trzeba zagrać. Drugi dzień 60 lvl? No chyba sobie kpisz.

1. Nie jestem Hejterem

2. Zobacz na youtube jak wbijali 60lvl w 2 dni !! i to nie jest kpina ta gra jest strasznie krótka !!

3. Nie mogę napisać PW bo masz zajebana skrzynkę

Opublikowano

1. Nie jestem Hejterem

2. Zobacz na youtube jak wbijali 60lvl w 2 dni !! i to nie jest kpina ta gra jest strasznie krótka !!

3. Nie mogę napisać PW bo masz zajebana skrzynkę

Gra nie jest krótka, jak się przechodzi ją normalnie, Ci co przeszli gre, omijali większość questów, bossy, tylko przechodzili z aktu do aktu.

Poza tym, pewnie jest już coś takiego jak baalruny w Diablo 3 i można szybko expić, zauważ, żę gra na 60 lvlu się nie kończy, możesz zrobić kilka postaci, grać na tym 60 lvl, poczekać na PvP.

@Nie mówię o Tobie, pełno jest takich ludzi, jakoś gra w całej polsce w dniu premiery się wyprzedała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...