Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shadvan [Dedyk]

Doseep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak z ciekawości, to czy będą " Rybie Wnętrzności " oraz czy można mieć militara na niższym poziomie niż jest wymagany bez kupowania z IS'a ? [ pytanie do Doseepa'a lub kogoś kto wie o tym coś ]

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dosyć fajny, powiedziałbym jeden z lepszych gdyby nie to, że drop jest KATASTROFALNY. Wg mnie, lepszy drop jest na PL'u...

@edit: Po czterogodzinnym dropie w lochu, dropnął aż jeden medal, który oczywiście nie wszedł. Ten pokaźny drop medali usprawiedliwia bojowiec w IS? Nie tędy droga...

Opublikowano

Hahaha exelent widać niski poziom tego serwera jeśli musisz reklamować go w prezentacji innego serwera.

Militara można mieć nawet na 1lvl robiąc go medalami, a drop nie jest katastrofalny jak wy to ujęliście tylko zmniejszony bo trzeba tylko 10instrukcji do G1.

Opublikowano

Dossep, nie wróże Ci sukcesu, bez zmian dropu na serwerze. Nie usprawiedliwiaj się tym, że 10 ku do G. Po prostu żeby coś z metkó dropiło, trzeba zakupić za 10 zł rękawicę. Bez niej nic nie leci. Dowód? 10 metków z czego z dwóch poleciały instr. Co do tych medali, trudniej je wydropić niż na PL'u, także jak ktoś chce mieć militara, to tylko IS.

Opublikowano

Medale trudniej niż na PL'u ? Weź mi tu nie wciskaj kitu bo dropiłem medale i wiem, że w około 1h miałem ich z 5-6. Szkoda tylko, że ludzie nie wiedzą ile można zarobić łowiąc na dwa konta ( jak ktoś może to i więcej ).

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

Ludzie mnie napastują o fish bota, no to macie:

http://www.youtube.com/watch?v=ZLUdgCgVyFc&feature=youtu.be

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

Syfu?? Dawno nie widziałem tak dobrze zrobionego serwa dla mnie 9/10

Co do fb a niech pobieraja obudza sie z keyloggerem bez eq kiedys to zrozumieją swoja głupote.

Opublikowano

Jest tylko tyle broni i zbroi, czy ja coś przeoczyłam?

I nie ma żadnej zbrojki na start?

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

PRZERWA TECHNICZNA

Śmieszne brak strony ^^ oraz usunęli z ts'a kanały Shadvan

Doseep możesz dać jakieś info ?

Opublikowano

Serwer wylaczony nie z powodu malej ilosci graczy. A dlatego ze co rano/wieczor hakerzy atakowali serwer . Serwer za conajmiej 2 tygodnie bedzie nowy na nowym hoscie i nowej maszynie

Pzdr . RaaZaa

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Informacja.

Odszedłem z team'u, dziękuje za taką współpracę.

Serwera Shadvan nie będzie.

Proszę o zamknięcie i usunięcie tematu.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...