Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shadvan [Dedyk]

Doseep

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy wystartował ze juz 75 w ranku ? -.O

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

@UP

Po wejściu ciężko dodać pkt statusu jak nawet kulki nie wbiłeś, nikt nie ma takiego problemu tylko Ty.

Ceny w sklepach są dostosowane do dropu yang, nikt nie narzeka.

Restartu nie będzie, prezentacja serwera była równo z jego startem więc każdy mógł zagrać.

Opublikowano

Leci exp. Po prostu śmieszycie mnie, nikt nie skarżył się na braku expa z psa, braku możliwości dodawania statusu, ale wy tak.

Opublikowano

Po to jest prezentacja aby było więcej graczy, gdyby każdy pisał tak jak Ty, to nikogo na serwerze by nie było.

Opublikowano

Skoro nie robicie resetu kont , zrobcie jakis bonus dla nowych graczy tak w ramach zachety ...: )

Server mi sie bardzo podoba- trzeba sie troszku nameczyc by zdobyc skille,eq. I o to chodzi ,by sie szybko nie znudzil . Minus za to ze malo graczy ...choc to sie da zmienic . Ja zachecam wszystkich do gry , tych co lubia trudniejszy klimacik.... sa 4 ch wiec duzo miejsca ...Ale tak jak pisalem- zacheta moze byc bonus dla nowych graczy : ))

Opublikowano

Po dłuższym zastanowieniu, stwierdziliśmy iż postacie które zostaną założone jutro o godzinie 12:00 dostaną bonus expa,

który będzie trwał do soboty 5 maja 2012 roku.

Opublikowano

pandorie?A nie raczej pandore?

Tutaj tylko reset i zmiana cen i kilki innych rzeczy by pomogla

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Shield

Kombinowanie ??

Ja doszedłem do tego teamu jak był jeszcze miris2, gdy zobaczyłem pliki pomyślałem że to żart.

Bug gonił bug, więc postanowiliśmy zrobić nowy.

Opublikowano

Shield

Kombinowanie ??

Ja doszedłem do tego teamu jak był jeszcze miris2, gdy zobaczyłem pliki pomyślałem że to żart.

Bug gonił bug, więc postanowiliśmy zrobić nowy.

Bugów było sporo wiem o tym, bo grałem na nim od początku, ale mogliście się tym zająć... zmienić pliki wgrać wszystko na nowo i wszyscy byli by zadowoleni.... a tu całkowicie nowy projekt, który widzę że okazał się chyba gorszym od tego pierwszego z licznymi "bugami" ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...