Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak grać niemieckimi TD's:D

Krzychu39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm... ja bardziej się boję amerykańskich i ruskich td niż niemieckich, niemiecki jgtiger ma strasznie słaby kadłub na dole i wchodzi miodzo (medami V-VI tieru??) a takie T95 i obj.704 jak ci jebnie to albo dead albo już nie masz zamiaru wyjechać :) 800 dmg to jednak potężny argument. Oczywiście T30 wieża ale kadłub słabiutki, a obj za to 120mm ale przebicia ktore nie przebijają i nie zadają obrażen (LOL).

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

JagdTiger to jedno wielkie (naprawdę wielkie) pośmiewisko. Pancerz tragiczny, ta jasne 250 mm to ma w nadbudówce, a kadłub jak wspomniał kolega wyżej to papier. Uszkodzenia małe, penetracja najgorsza z niszczycieli tego tieru. Rozmiar domku jednorodzinnego, prędkość zresztą też. Ten niszczyciel nie ma żadnych zalet. Może co najwyżej to ma dobrą celność i tanie pociski, ale celnością wroga nie rozwalisz. Tragedia jednym słowem.

Opublikowano

Jagdtiger to wanna od kt i nadbudówka, z tyłu zjada do zis 57mm z t-34, już ufo trudniej przebić-tylko w tył nadbudówki wchodzi.

Opublikowano

Dlatego jak najszybciej gnam do stuga:D (7k expa) : d w tym tyg. bez premki mam nadzieje to wbić :D

Lepiej uważaj na JadgPzIV. Najgorszy z najgorszych TD ... słaby pancerz i dośc mało hp jak na taki tier. Sam go mam i wiem co mówie. 60k expa do JgPanthera takim gównem wbijać to masakra. Szkoda że nie można go ominąć : /

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Temacik można zamknąć, porzuciłem TD'ki rozwijam pierwsze drzewko LT,MD Germany (Pzkpfw III, III/IV idp;d gnam do e-100:) )

Pomogłem? ;) Daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...