Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Fanart

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem za!

Minimum 200 postów+ to powinno być dobre minimum. ^^

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2.5k postów ;)

może od razu 4k? :D

250postów powinno być dobrą "barierą"

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Powiem to, co powiedziała też Wredna.

Na pewno nie 1000 postów, bo sam jestem tu 3 lata, a postów mam ~800.

250 powinno wystarczyć.

Na TAK

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Wcześniej napisałem bardziej rozbudowaną wypowiedź no ale cóż była cofka i posta nie ma.

Ogólnie to jestem na tak, z tą różnicą żeby limit postów pisania w tym dziale był dużo większy niż 250 postów.

32354141673387527780.png

Opublikowano

A nie lepiej poprostu sobie olać takie zlecenia. Nawet jak zostaną wprowadzone ograniczenia od liczby postów, to i tak wiele osób nie będzie tego przestrzegało. Nawet w sugestiach widze czasami posta kogoś co ma ich poniżej 250. W zleceniach będzie tak samo. Użytkownicy, którzy zrobili konto tylko po to żeby ktoś im zrobił sygnaturke, nie zwrócą uwagi na to, że dostaną 5% warna. Chyba, że by została zrobiona blokada, że ktoś spróbuje zrobić temat w zleceniach to pojawi się komunikat że nie może pisać postów w tym dziale. Na forum chyba czegoś takiego nie ma, chyba że coś przegapiłem. Miesiąc temu widziałem tu osobe co napisała temat mając mniej postów niż jest wymagane. Jeśli dział zlecenia byłby od 1000, 500, 200 lub innej liczby postów, to nic by to nie dało. Ci którzy nie mogą napisać w dziale zlecenia, napiszą to w dziale pogaduszki.

NEUTRAL

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dajcie od 4 000, i tylko mou bedzie o sygny prosić :P

A na serio na tak, od 150 postów, ew. 100.

@EDIT@

A nie lepiej poprostu sobie olać takie zlecenia. Nawet jak zostaną wprowadzone ograniczenia od liczby postów, to i tak wiele osób nie będzie tego przestrzegało. Nawet w sugestiach widze czasami posta kogoś co ma ich poniżej 250. W zleceniach będzie tak samo. Użytkownicy, którzy zrobili konto tylko po to żeby ktoś im zrobił sygnaturke, nie zwrócą uwagi na to, że dostaną 5% warna. Chyba, że by została zrobiona blokada, że ktoś spróbuje zrobić temat w zleceniach to pojawi się komunikat że nie może pisać postów w tym dziale. Na forum chyba czegoś takiego nie ma, chyba że coś przegapiłem. Miesiąc temu widziałem tu osobe co napisała temat mając mniej postów niż jest wymagane. Jeśli dział zlecenia byłby od 1000, 500, 200 lub innej liczby postów, to nic by to nie dało. Ci którzy nie mogą napisać w dziale zlecenia, napiszą to w dziale pogaduszki.

NEUTRAL

Jest taka możliwość w IP.Board, to kwestia ustawienia.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jestem na Tak tylko z jednego powodu :

Nie będę musiał każdemu pisać tego samego : "zastosuj generator" "odświeżamy co 24H" / takie osoby najczęściej nie trzymają się regulaminu; Ale cóż taka moja praca więc mógłbym przy tym pozostać :P

Ile postów? min 200

Druga strona medalu : Co jeśli ktoś znalazł MPC np. w google i chciał napisać zlecenie na np. logo , layout itp? Nikt z innego forum, po prostu prywatna osoba.

Czasem zdarzają się zlecenia na np. jakieś zaproszenie, zadanie domowe itp.

Zanim dana osoba się dowie,że nie może pisać postów w tym dziele to i tak zdąży założyć konto a to równa się "zaśmiecanie".

1363095337-U286162.png

Bywalec
Opublikowano

Świetny pomysł.

Może tak 100 - 150 postów, żeby uwzględnić tych, którym nie chce się tak dużo pisać ;d.

A co z tymi, którzy mają np. poniżej 250 postów i chcą zrobić grafikę komuś, ale jest ograniczenie?

5jJNSGS.png

Opublikowano

Myślę, że 100 postów będzie dobrym progiem. Jestem na TAK, user który ma 0 postów jest tylko tutaj po to żeby mieć sygne na inne forum, nie sądzę żeby przygode z MPC zaczynał właśnie od sygnatury !

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jestem na NIE !

Weźmy pod uwagę, że przychodzi ktoś na forum i jest grafikiem więc np. robi Avatary bądź sygnatury na zlecenie. A tutaj się pojawi dla niego kolejna przeszkoda bo ma przymus wbicia tych załóżmy 100 bądź 200 postów, aby napisać coś w tym dziale. Nowych użytkowników o właśnie takim zainteresowaniu może to zniechęcić do pisania tych postów, bo np. Nie gra za dużo w gry i nie chce robić spamu na forum.

Kocham mame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...