Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]ban na czat

hempus1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zostałem zbanowany na czat na czas nieokreślony. Pisałem do supportu oni mi odpisali tak

Szanowny(a) Graczu,

Ma Pan zablokowane IP, należy zrestartować modem internetu, router i komputer na co najmniej 10 min i jeśli to nie pomoże prosimy napisać do nas podając zarazem IP swojego komputera.

Zrobiłem tak i nic wysłałem im moję ip a oni mi napisali : Przykro nam ale takiego IP nie ma na naszej ban liście

co mam zrobic?

takie cos mi teras napisali: na tą chwilę nie jesteśmy w stanie Panu pomóc, Pański przypadek przekażemy informatykom.

Opublikowano

Poczekaj,mnie po dniu odbanowali

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Opublikowano

Kolega wczoraj dostał bana na czat (code 0), ja dostałem takiego samego dzisiaj. Trzeba czekać do restartu serwera i po problemie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...