Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] jaki mechanizm

poker#16#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki mechanizm lepiej kupic dla peta??

zbieracz skrzynek czy surowcow??

o ile swiekszy sie zbior w uri ze zbieraczem??

czy szybciej bedzie zbierac palladium czy skrzynki na bocie ze zbieraczem??

co lepiej wyjdzie??

czy moge kilka protokolow radarowych 1 typu dac do peta?? czy musze miec na roznych poziomach?np wszystkie 9 na 3 poziomie?? czy 1 na 1 1 na 2 i 1 na 3?? i czy to duzo pmaga?? ma ktos z tym jakies doswiadczenia??

Opublikowano

Dla mnie, bardziej opłacalne jest zbierasz surowców. Lece na palladium, wymieniam na energie, klikam w gg, składam wrota, przechodzę je, odbieram nagrodę i to jest opłacalne. Lepiej wyjdzie zbierasz na surowce.

Tak, można dać kilka protokołów radarowych jednego typu do pet'a

;)

Sam nie wiem, czy dużo to daje. Ale na pl3, jest dużo osób, co mają 9 protokołów radarowych w pecie. Gdzieś słyszałem, że stojąc statkiem na środku mapy, pet może nawet podlecieć do bandy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Surowcow kup tylko jezeli chcesz zbierac palladium, jesli chcesz bic alieny to kup boxy, ale myśle, że szybko nie zwróci ci się te 50tys urki, bo paliwo kosztuje... Napewno szybciej bedzie zbierac palladium bo tego jest wiecej niz skrzynek na mapach.

Tak, możesz wsadzić np 8 protokołów radarowych i to się bardzo opłaca.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

no tak wiec lepiej by bylo pod kątem wrot zbieracza na palladium kupic niz zbieracza na skrzynki tak? i do tego protokoly radarowe?? a ile mniej wiecej energii wychodzi za 1 h zbierania? dajmy na to na open stealth? i ile jesli zbieralby mi sam pet??

Opublikowano

Najlepiej zbieracz surków, i jesli masz urke to protokoly radarowe, sam pet wychodzi 2-3 godz i pelny magazyn, z OS moze 1h. Pamietaj ze protokoly radarowe zwiekszaja jedynie zasięg, czyli pet nie bedzie stac w miejscu tylko caly czas zbierac. szybkosc latania powieksza protokol unikowy.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."

Opublikowano

a serio zwieksza szybkosc latania protokol unikowy?? oplaca sie brac? bojak dla mnie to pety i tak niezle zapieprzaja;d

Opublikowano

normalnie pety latają 150% twojego speeda, ale czym szybszy, tym wiecej czasu stoi na surku zeby go zebrac. Nie mam pojęcia, nie kupowałem tego. Niektórzy mówią że to daje, a niektórzy że on tylko tak unika tylko jak nas coś bije...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...