Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

samsung galaxy s2 vs iphone 4s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, który tel wybrać?

Biorąc pod uwagę ten filmik

Lepszy byłby samsung a iphone jest trochę przereklamowany, ale pomóżcie mi wybrać bo nie mogę się zdecydować a muszę kupić w końcu jakiś telefon :D

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Ja na twoim miejscu wybrał bym Samsunga Galaxy, właśnie ze względu na wytrzymałość, większy ma ekran

i w ogóle bardziej mi się podoba :D

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Ładniejszy jest też wizualnie ale jak byłem w PLAY to trochę przeraziła mnie wielkość telefonu :D

06111340665805659837.png

Opublikowano

wiek tu nie ma nic do rzeczy, ale żeby nie było mam 18 lat, tyle że tu nie chodzi tylko o rękę bo gdzieś ten telefon muszę przechowywać mam na myśli takie miejsca jak kieszenie, nie nosze typowo hip-hopowych spodni gdzie mogę zmieścić tablet :D

06111340665805659837.png

Opublikowano

Ekran 4,3" nie przeszkadza, jest tylko troche wiekszy od zwyklego telefonu. Jak masz brac to tylko i wylacznie galaxy s2, ma lepsze komponenty i wieksze mozliwosci ze wzgledu na androida.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

galaxy duży i bardzo wytrzymały ekran vs iphone średni i strasznie NIE wytrzymaly ekran 1 pkt dla galaxy

android 4.0 vs ios 1pkt dla andka

ogólnie(cena chuje muje dzikie wenże) 1pkt dla galaxy

Moja ocena..

Opublikowano

A mieliście chociaż raz w ręku iP4s i S2?.. chyba nie :>

Stabilność, wydajność, aparat, wsparcie producenta, jakość ekranu ( rozdzielczość, odwzorowanie barw ), sprawność działania - iP

Duży ekran, możliwość rozbudowy pamięci o kartę pamięci - S2

Obiektywna ocena, miałem obydwa telefony

6:2

Szajsung jest dobry tylko na papierku. Pod androidem te podzespoły się marnują.

EMPTY :C

Opublikowano

galaxy duży i bardzo wytrzymały ekran vs iphone średni i strasznie NIE wytrzymaly ekran 1 pkt dla galaxy

android 4.0 vs ios 1pkt dla andka

ogólnie(cena chuje muje dzikie wenże) 1pkt dla galaxy

Moja ocena..

Za iOS pkt dla iPhone bo chodzi niewiarygodnie syzbko :)

iPhone 4 ma procka 800MHz a Jest Porownywalny do SG2 z prockiem 1.2GHz :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Crash testami się nie sugeruj, no chyba, że szukasz piłki futbolowej, a nie telefonu...

Z całego serca polecam iphone, może i przereklamowany, może i starszy, ale Iphone to jednak gwarancja jakości.

To nie Koreańska masówka samsunga, ten telefon jest tak porządnie wykonany, że pod tym względem żaden mu nie dorasta do pięt.

PS: IoS jest szybszy niż android i się nie zacina (mi android cały czas się zawieszał - konieczny był restart telefonu co 2 godziny...), a po wykonaniu jailbreaka, masz dostęp do dziesiątek tysięcy gier, aplikacji itp.

(No chyba że będziesz kupował w appstore)

Aha, i przy okazji, jak lubisz kupować muzykę - to itunes nie ma sobie równych...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@up być może bo IOS ma 3 telefony? modele?

A android ile ma? 100 ? Muszą dbać o każdy model,a nie jak ios o iphone 3 i 4....

Do było do Szymcia

a teraz @up mi się galaxy s 2 ani razu nie zaciął od pół roku,gdy miałem x10 owszem,bo miała 256MB ramu i nie wyrabiała z aplikacjami,pozatym co za głupek kupuje muzyke?

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

@up być może bo IOS ma 3 telefony? modele?

A android ile ma? 100 ? Muszą dbać o każdy model,a nie jak ios o iphone 3 i 4....

Do było do Szymcia

a teraz @up mi się galaxy s 2 ani razu nie zaciął od pół roku,gdy miałem x10 owszem,bo miała 256MB ramu i nie wyrabiała z aplikacjami,pozatym co za głupek kupuje muzyke?

To ja wolę 1, a dopracowany, niż 1000 z wadami

:)

PS: Może głupek, który nie jest złodziejem?

Opublikowano

To ja wolę 1, a dopracowany, niż 1000 z wadami

1000 z wadami to może mieć galaxy gio za 400zł,pozatym obejrzyj sobię galaxy s 2 vs iphone 4 i będziesz miał który jest dopracowany,100 filmików a w każdym jeden zwycięzca.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

1000 z wadami to może mieć galaxy gio za 400zł,pozatym obejrzyj sobię galaxy s 2 vs iphone 4 i będziesz miał który jest dopracowany,100 filmików a w każdym jeden zwycięzca.

Nie wdaje się już w głupie dyskusje, autorowi tematu za to z całego serca polecam Iphone, to jest telefon na lata

Opublikowano

Ja stawiam jednak na Szajsunga Galaxy S2, nie lubię iPhone'ów. Wydaje się być bardziej użytkowy ;)

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...