Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczące rud?

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie najlepiej kopać rudy?? Jakie kopać??Czy poziom kilofa ma coś do kopania??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

A napiszesz gdzie konktetnie w świątyni na jakich platwormach bo siedziałem długo na 1 i nic obecnie siedze na sohan opłaca sie tam kopać?? Jakie rudy kopać??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Na sohan też możesz kopać, a co do świątyni to lataj po wszystkich platformach, a nie będziesz żałował.

Co do tego jakie rudy kopać to na tym się dokładnie nie znam :x.

Opublikowano

Kilka razy przeszłem całą świątynie dokładnie patrząc i nic nie było :/

Opublikowano

Ciekawie wyjaśnione:

http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board219-pytania-i-wskaz%C3%B3wki-dotycz%C4%85ce-gry/2078751-rudy/

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Rudy najlepiej kopać na so-han, poziom kilofa? hmm od niego zależy ile rudy wypadnie Ci z pojedyńczego dropu :)

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...