Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]jak kupic kamikaze 3 bez 8 lvl

poker#16#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy da sie kupic kamikaze 3 bez posiadania 8 lvl?? zna ktos jego id? bo podejzewam ze charlesem bym mogl kupic zamieniajac te id, tylko jakby ktos mogl mi podpowiedziec dokladniej jak, a mam 7 lvl i chcialbym kupic te kamikaze korzystajac z promocji, i tyczy sie to takze innych mechanizmow

Opublikowano

Według mnie, raczej się nie będzie dało, ewentualnie wbij szybko 8lvl, wrota najlepiej :)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

hehe no ja tez szukalem;d i jedyne co sie da zmienic charlesem to poziom kamikaze ktory kupie, tylko nie wiem czy to tak podziala;d

Opublikowano

Ja powiem tak.

Można kupić kamikadze 3lvl, bez posiadania 8 lvl pet'a. Ale jeżeli, kami3 kosztuje 100k uri, to tyle musisz uzbierać tej urki, a zabierze ci tylko 65% tej kwoty.

Myślę, że pomogłem

;)

Opublikowano

hmm wlasnie nie moglem kupic mimo ze mialem juz 100k uri mialem

wyglada to mniej wiecej tak(3 poziom jest zablokowany):

kamikaze.jpg

pokazuje na tym bo juz wydalem czesc uri i mam niepelna 100 a na to mnie stac, tylko nie mam odpowiedniego poziomu

Opublikowano

no widze widze;d dlatego szukalem innego sposobu na kupno niz normalnie;d ale juz nie wazne mozna zamknac, mam 2 zety i epsilona i kbota wiec spoko wbije se 8 lvl i kupie normalnie;d

do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...