Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Pet i zbieracz

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skorzystałem z okazji że dziś tanio są dodatki do peta i kupiłem sobie 3 radary i zbieracza na 3 poziomie [od 8 lvla peta]. Na 100% wszystko jest ubrane na pecie. Usadowiłem się wygodnie w porcie, odpalam peta, tryb zbierania, a on nic. Stoi sobie i nie zbiera. O co chodzi??

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

a wszystko jest do peta dzis taniej? czy tylko zbieracz? kurde jak mam szybko nabic lvl?? abo chcialbym miec 8a brak mi 700 tysi;/:( i kupilbym kamikaze i gratis inny mechanizm w sumie by wpadl jeszcze;d

Opublikowano

Dziś wszystko jest taniej o 35% czyli za zbieracza i 3 radary zapłacisz 100k zamiast 150k. Ale pomóż mi z moim problemem a nie offtopujesz ;d

Opublikowano

wiesz co moim zdaniem to lagi jkies i nieywpaly z ta akcja bo teraz wogule nie moge sie do gry zalogowac, ani przez bota, ani normalnie wiec twoj problem pewnie jest tymczasowy;d zawsze jak jest event to cos jest nie tak;d nie zdziwilbym sie jakby potem uri na minus szlo po tej ich promocji;d ale jak nabije petem 8 lvl to tez se kupie cos z promocji;d

a po 2 to moze wylec gdzies dalej na mape?:D moze on nie zbiera gdy jestes w strefie czy cos??

Opublikowano

Dziś wszystko jest taniej o 35% czyli za zbieracza i 3 radary zapłacisz 100k zamiast 150k. Ale pomóż mi z moim problemem a nie offtopujesz ;d

Musisz być poza strefą ochronną :) w porcie nic Ci pet nie zbierze.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

@up jak stoję na 1-8 w porcie to zbiera mi paczki które są bardzo blisko. Zresztą wiele osób tak robi że stoi w porcie a pet zbiera

Opublikowano

@up jak stoję na 1-8 w porcie to zbiera mi paczki które są bardzo blisko. Zresztą wiele osób tak robi że stoi w porcie a pet zbiera

Nie równaj mapy x-2 do x-8 .... spróbuj to co Ci mówiłem.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Jak stoję na środku mapy to też zbierze 1 paczkę która jest blisko i wraca. A wy też macie ogromne lagi, ale nie w grze tylko na stronie? Że wam się hangar ładuje długo?

Opublikowano

No mi też na pl3 ani bot nie wchodzi ani normalnie przez stronkę

Ale lagi to inna kwestia, teraz jabłkiem niezgody jest mój pet

Opublikowano

byłem przed chwilę na cz3 i wyskoczyła że reset serwerów za 4min także pewnie nie bd się dało wcale wbić na mapę przez jakis czas bo jest reset

edit juz mozna wbic na mape a stronka dalej zamula

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na fr3 też był reset ale po resecie da sie wbić na mapę, tylko że na stronie lagi są

To co z tym petem ;/ ? Bo wydałem na niego 100k a tu dupa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...