Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od nie dawna gram na Dekaronie na prywatnym serwerze od Core Games, ponieważ na EliteDekaron ktoś z mojego osiedlowego Ip grał na hacku i moje osiedlowe ip dostało bana i niestety straciłem mojego 200lv alokena, No ale przejdzmy do rzeczy chciałem zagrać sobie Bagi Warriorem ale nigdy nim jeszcze nie grałem nie wiem jak skille rozdawać jak tam w Statach dawać słyszałem że dobry bagi może być dobrym tankiem na moby bo prawie nic mu nie biora. Chciał bym żeby ktoś wrzucił ss ze skillami najlepie też ss jeszcze ze swoimi statsami.

Za każdą pomoc leci + :D

Opublikowano

Staty dla każdej postaci to 400-500 heal i reszta STR (lub to co daje atak danej postaci). Więcej Heal nie opłaca się dawać szczególnie w Bagim który ma dużo bufków do defa i mały atak (proponowałbym Ci 400 HEAL, DEX po broń i reszta STR). Co do skilli to się zbyt nie znam, na pewno wszystkie buffy.

Opublikowano

W tym dziale mało osób piszę, więc fajnie by było gdybyś zrobił Screena skilli i go tu podesłał to Ci podpowiem chociaż trochę.

PS na zmianę IP polecam AOL 9.5, poradniki są na tym forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...