Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blaze Silkroad | Cap 100 | Pve

Swag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Topic: Blaze Gaming Network – Server Silkroad

Nowy gracz w miescie

blazelogo.jpg

Witam wszystkich, Chcialbym wam zaprezentowac server Pve Blaze Silkroad Cap 100.

Co takiego offeruje Blaze Silkroad?(Wstep)

Tym nowym serverem jest Nowym Serverem Blaze Gaming, Hostowany przez jednych z najbardziej doscwiadczonych Veteranow Silkroad.

Naszym celem jest sprowadzic cie do najleprzych doznan w tej grze, poprzez nasza ciezka prace.

Wiemy co robimy, nie jestesmy jedno dniowym Serverem Silkroad, planujemy tu zostac na Bardzo -dlugi- czas.

Probujemy stworzyc coś nowego czego jeszcze nikt nie widział w Silkroad, nie zmierzamy w strone Wysokich Rat w sro, ani nie idziemy na latwizne.

Stad pomysl stworzenia servera z znośnymi ratami bez kompromitacji rzeczywistości gry. Jestesmy przede wszystkim ukierunkowaniw strone doświadczonych i rozwiniętych graczy

Lecz każdy jest mile widziany !

Nastapi wiele nowych Aktualizacji ktorych jeszcze nie skonczylismy jeszcze.

Informacje na temat Servera::

Level Cap: 100

Skill Cap: 100

Na bazie plikow: Vietnamskich

Rasy: Chinska i europeiska

Aleksandria zostala wylaczona

Raty:

EXP:40x

Exp PT:42x

Gold:5x

Drop:5x

Silki: Mozliwosc Kupna

Forgoten World:Tak

Fortress War:Nie (Zostało wyłączone z powodu malej ilości graczy, Zostanie spowrotem Włączone przy wiekrzej ilosci :))

Ilosc serverow: 1-> Blaze ilość Slotow:1000

blazebanner.png

Nasze zalety:

*Doswiadczony zespól :

Nasz zespol sklada się z Veteranow Silkroad, w tym przypadku ze wszystkich zakatków, które mozna oczekiwac

My wiemy jak funkcjonują servery, i mamy na to budżet tak aby ten server dzialal jak najdluzej sie da.

Obchodzi nas Bezpieczeństwo, a zwłaszcza nasza społeczność niz wiekrzosc serverow tutaj.

Nasi gracze sa naszym najważniejszym priorytetem.

*Srednie Raty:

Nie wierzymy w servery z wysokimi ratami (x9001), i wiemy ze to nie jest takie fajnie jak sie wydaje. gdzie jest punkt grania w gre w ktorej wszyscy maja najbardziej zaawansowane itemy ?

wierzymy ze pracujac nad waszymi itemami , przyjemność jest wiekrza, nie bedziesz musial grac 24/7,

Znalezlismy rownowage miedzy wysokimi a niskimi ratami, które sprawiaja, ze gra jest jak bardziej przyjemniejsza, bez czynienia tego Latwiejszym lub cięższym.

*Gra w PT:

Wierzymy w to ze to jest jeden z najlepszych aspektow w tej grze,

stad pomysl na zrobienie wszystkiego tak aby wszyscy gracze grali w pt, to nie zawsze może być dobrym pomyslem

ale spróbujemy zrobić tak aby wszyscy mogli grac razem jak najwięcej i jak najdłużej, i oczywiście , Rozrywka !

*Setup:

Montaż naszego servera został zaprojektowany przez najbardziej doświadczone osoby jakie znaleźliśmy

idealna równowage pomiedzy naszym budżetem a wydajnością servera! To jest ważna kwestia ponieważ Cena Silkow może byc niska :)

i nadal dawac wam Najlepsze doświadczenia w grze !

Będziemy zawsze Upgrade'owac nasze servery, jezeli nasz budżet na to pozwoli.

*Eventy:

Wiemy jak grac w silkroad, Wiec będziemy wiedzieli ze polubicie nasze eventy.

Event Guild Vs Guild

Event Gracz Vs Gracz

Event Fortress war

Najlepsi Job'erzy (Trader, Hunter, Thief) dostaja cotygodniowe nagrody ! Ranking jest na naszej stronie, więcej zostanie dodane w przyszłości !

*wsparcie*

Z naszym Teamem, nigdy nie będziesz pozostawiony w cieniu. Będziemy probowac zrobic wszystko co mozliwe aby pomódz wam, naszym graczom.

Wszyscy czlonkowie teamu sa dobrymi przyjaciólmi, i ufamy sobie wystarczajaco mocno. Wiemy jak obslugiwac server podobny temu,

nie dodamy przypadkowym osobom GM'a.

Wierzymy ze korupcja jest jedna z najgorszych rzeczy która może się zdarzyć obojętnie jakiemu serverowi skutkiem tego, bedziemy probowac

wszystkiego tak aby to się tutaj nie zdarzyło.

A teraz Pare Screen'ow:

Itemy Na Start

2n22xdf.png

11 Reverse Scrolls

20 Instant Return Scroll

1000 HP Recovery potion (X-large)

1000 MP Recovery potion (X-large)

3 Experience Scrolls (100%)

3 Experience Scrolls (150%)

Golden Pig 3 Dni

Screen shoty:

16qb1y.jpg

z32w8.jpg

e96yic.jpg

jpv5w1.jpg

2hg689k.jpg

v5kgt1.jpg

rbll07.jpg

Download :

Filetolink

Deposit Files

File Factory

Strona internetowa: Blaze Gaming Netowrk

Forum: Blaze Forum

~

Tlumaczenie : Swag

Oryginal:

http://www.elitepvpers.com

jeżeli kto kolwiek by mial pytanie , Pisac w tym oto temacie

Opublikowano

Na razie osób jest nie wiele ale to się może zmienić, wystarczy, że to wy zaczniecie tam grać ;P Server gorąco polecam. Największym plusem jest chyba to że nie ma turków, przynajmniej ja nie spotkałem ;)

Opublikowano

Tak, na serverze nie ma turkow , przyczym fajnie sie gra bo nikt dupy nie zawraca.

Wbijajcie , Jbc to Pm Oxide Lub Smiley225

Opublikowano

A więc pawlak, z ogara stał się kolejny troll/peel :( Jak ci ten server nie pasuje to idź sobie graj na crystal, nie musisz od razu komentować go negatywnie, nawet na nim nie grałeś, denerwują mnie tacy ludzie...

Mój nick jbc to Smiley225, dalej ludzie trzeba zaludnić ten serwer ;D

Opublikowano

a wiec tak wbilem na ten serw ale troszke lipa bo suny w npc ( cos dla polaczkow ) nie wiem ile serw jest online ale lipa cos malo typa :D i ogolnie na cap 100 strasznie latwo :( wiec jak dla mnie nie ma co grac przykro mi ale serw lipa w chu* ... dziekuje dobranoc

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

A więc pawlak, z ogara stał się kolejny troll/peel :( Jak ci ten server nie pasuje to idź sobie graj na crystal, nie musisz od razu komentować go negatywnie, nawet na nim nie grałeś, denerwują mnie tacy ludzie...

Mój nick jbc to Smiley225, dalej ludzie trzeba zaludnić ten serwer ;D

@UP

Masz coś do Pawlaka masz coś do mnie :) Nie znasz nie oceniaj :)

a To teraz co wyśle jest kierowane do ciebie :P

// SPAM

@UP

Spam ? hahahaha dobre... :) jesteś kozak....

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Możliwość istnieje lecz z samym ip będzie problem, server ma spore edycję więc raczej ta opcja odpada, radzę pobrać full clienta, inaczej musisz od znajomego wziąć z media.pk2 foldery całe takie jak icon64, icon wszystkie pliki txt, oraz particles i data, szybciej pobierzesz ;P

@offtop,

Widzę, że osoby z "crystal" mają coś do mojej wypowiedzi. Po pierwsze to byłem w pawlaka gildi... Nie znam go to jest fakt, ale po jego wypowiedziach i zachowaniu mogę wywnioskować iż jest to kolejny których jest niestety za wiele.

a wiec tak wbilem na ten serw ale troszke lipa bo suny w npc ( cos dla polaczkow )

Coś dla polaczków, przynajmniej można wizardem solo expić ;D

ogolnie na cap 100 strasznie latwo

Dafuq? Na crystal raty z tego co się orientuję to też były takie co tutaj a lvl cap też 100 więc o co kaman ziomek? Chyba że zmienili na 100+ żeby się tam coś jeszcze graczy utrzymało.

wiec jak dla mnie nie ma co grac

Uważaj, bo ktoś Cię posłucha po tej wypowiedzi:

fajny serw dla polaczkow.

Koniec tematu, mam nadzieję, że coś tutaj sprostowałem i więcej takich bezsensownych wypowiedzi się nie trafi, bo to co powiedziałeś było kompletnie po to, żeby tylko tutaj ludzie nie grali, nie wiem co masz do tego servera ale spoko.

Opublikowano

Pewnie ;P Ja i znajomy Oxide służymy pomocą dla małych lvli jak coś ;P Zapraszam wszystkich na server, za niedługo włączą fortress war więc będzie zabawa ;D Planujemy założyć gildię, więcej info podam później. :)

@offtop, znowu...

dziekuje dobranoc. Jak dla mnie nie zabysłes.

Śmiecisz temat żeby mi to tylko powiedzieć? Mogłeś mi to napisać na pm, i tak mnie to nie rusza więc nie wiem po co ten spam :(
Opublikowano

@zmora

nie dawaj mu powodow do nabijania postow na nic. i tak nic nie zmieni. Buc i tyle a ze mysli ze kozak jest to daj mu tak myslec my wiemy swoje .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...