Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do wkurzania ludzi (3150PZ)

boootek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MORDEKAISER HUEHUEHUHEUHEUEHUEHUEHUEHUEHEUEHUEHUEHEUHEUEHEUHEUEHUEHEUHEUEHUEHEUEHUEHEUEHUEHEUEHEUEHUEHEUEHEUHEHEHEHEUEHEUEHUEHEUEHUEHEUEHEUEHUEHEUEHEUHEUEHEEHUEHEUEHUEHEEUE

Bo tak:

+ Mordekaiser es numero uno

+ Brazil?

+ Gibe mone pleaze

+ ma op pasyw (tarcza którą ładujesz spamując skillami w przeciwnika

+ ma duszka co Ci może tankować turrety i insta heal z ulti własnie za połowe hp coś tam cośtam

minusów nie znam :)

167161466687770313241.png

Opublikowano

+ Mordekaiser es numero uno

+ Brazil?

+ Gibe mone pleaze

+ ma op pasyw (tarcza którą ładujesz spamując skillami w przeciwnika

+ ma duszka co Ci może tankować turrety i insta heal z ulti własnie za połowe hp coś tam cośtam

minusów nie znam :)

W Early łatwo go zabić, słaby sustain.

Jak już chcesz "wkurzać" to sobie kup tego Twitcha, łatwy roam i w zasadzie nie jest zły na jungli tylko, że czyści ją strasznie długo.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o wkurzanie to polecam teemo... Ta mała pchła wkurza wszystkich swoimi grzybami

+Trucizna która robi niezle dmg jeśli jesteś pod AP

+Darmowe Wardy dzięki Ulti

+Blind

+Fajny passyw dzięki któremu można nieźle przykampić

-Papier

-Jeśli się nie naffeduje jest bezużyteczny (dosłownie)

-Więcej minusów narazie się nie dopatrzyłem

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

Twitch/Shaco.

Obydwoje nieźle potrafią wnerwić, ale jak ktoś kupi oracle = death.

Kassadin swoją drogą też nie najgorszy.

Opublikowano

GangPlank z ulti i z Q(paktujemy?) W(usun szkorbut czyli heal) możesz powkurzać

12234.png Nie gram w MMO typu MOBA ponieważ community jest negatywnie nastawione na słabszych graczy

Opublikowano

sam kupilem katarine 6 lvl ide sobie z mida na bota zgangowac wszyscy po 5 lvl wchodze w krzaki jungler i 2 innych zaczyna mnie bic hycccc ulti i po bitwie;D latwo mozna uciekac i doganiac kolosalny dmg

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

a może Nidalee przecież z tej włóczni to masakra leci po 1/3 hp a czasem nawet 2/3, ulti do ucieczki, pułapki stunujące

Opublikowano

Wiem, mam nidalke czasami na topie można zza sciany scisnać solo topera bez tracenia hp. :D

Teraz mam dylemat pomiedzy twitchem, a katariną, bo kassadinem grałem nie podobał mi się zbytnio, a shaco mi się znudził :P

Opublikowano

A mnie najbardziej wkuźwia heimer z tymi działkami ^^

Lub nidalee bo ma prze kurewski dmg z dzidy (Q)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

wkurwiać ? trynda z god mode ulti albo olaf z 10000 true damage, z obydwoma postaciami płaczki mają problem i w efekcie jest"please nerf trynda riot", radziłbym ci olafa najszybsza jungla w grze i jeden z lepszych solo toperów

Opublikowano

Właśnie trynda nie jednego wkq swoim ulti.GP na początku z swojego speeda [E].Heimer jego działka nawet mie wkurzają.Nidalee swoją dzidą i ulti do ucieczki.

Ps:pułapki nie stunują :fpułapki caytlin stunują a nidalee tylko oznaczająna 6 sek

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Chyba Ezreal i Kassadin to bardziej wnerwiające postacie. Wbudowane "flashe" ze skilli. No i Ahri wraz z tym powalonym ultimate.

Yorick też należy do wrednych postaci, których osobiście nienawidzę. Może Le'Blanc bo ma okrutny dmg.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ezreal nom wkurzający i leblanc jak użyje W a R i jeszcze jak ma speela flash to juz przez całą mape ucieknie.

RXhpbGltNzg2X19fZXVuZV9fXzEyMF9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzJfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Denerwujący to jest Karthus , kiedy ty uciekasz na bocie szczęśliwie a tu ulti o.O

Nasus , Strong SLOW , Soraka , Leczenie i odnawianie many , Teemo , Cho , Shen itd. xD

Opublikowano

Karthus najbardziej mnie wkurwia.. chodzi mi o jego ulti... Nie raz miałem triplee kill i przeżyłem, a tu BUM i dead! -.-

eune

Opublikowano

Blitzrank robisz łapę i przeciwnik ryczy, że go pod tureta przyciągnąłeś testowałem :D Z 20-30 osób wciągnięte tak na 1lvlu wyszły z gry lub zmieniły linie...

Sygnapng_rwrsena.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...