Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zarobek DiamondMT2

kahan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bije cie jakaś postać z 100.90,80 lv ? oni mają drugiego chara na mapie od 114 zarobisz 15b a na mapie od 140 to z 30b ! wiec nie bój się,że cię leją. Będziesz mieć hajs to zrobisz eq dasz na konto 75 i kładziesz botów ;d

EXPmIpC.gif

Opublikowano

u handlary kupujesz Małże otwierasz dropia red blue i white perelki

calkiem po prawej stronie jest Hu-Ahn-So u niego wymieniasz na zlota perelke na stworzenie zlotej perelki potrzebne sa 2 biale i niebieska i 1 czerwone perla

Powodzenia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie kiedy przydaje się wchodzenie na forum serwera ;]

Masz

http://diamondmt2.pl/forum/index.php?/forum/18-poradniki/

Tam jest pare poradników jak zarobić.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Ja zrobiłem tak:

Zrobiłem postać wojownik body dobiłem nim do 35 lvl'a zrobiłem 2 skile P Aure i Berka pobrałem kamer mod na głównej postaci zrobiłem gildie i dodałem tego dropka,w tym kamer modzie masz coś takiego jak auto poty i auto exp do gildii załączyłem te oba botki i poszedłem na BO na spot chunjo i tam zarobiłem ponad 10kkk potem poszedłem na górę sohan tam przed wejściem do lasu.

Możesz też w red lesie albo na samym BO.

Opublikowano

Ja zrobiłem tak:

Zrobiłem postać wojownik body dobiłem nim do 35 lvl'a zrobiłem 2 skile P Aure i Berka pobrałem kamer mod na głównej postaci zrobiłem gildie i dodałem tego dropka,w tym kamer modzie masz coś takiego jak auto poty i auto exp do gildii załączyłem te oba botki i poszedłem na BO na spot chunjo i tam zarobiłem ponad 10kkk potem poszedłem na górę sohan tam przed wejściem do lasu.

Możesz też w red lesie albo na samym BO.

Ale jakim lvl isć do red lasu?

10kk w jakim czasie?

Ma ktoś te id zmianek?

Opublikowano

Elo mam sure 103lvl ale nie mam kasy żeby ulepszyć eq.

I tu moje pytanie jak tam szybko zarobić 10b?

PS;JAKIE ID ZMIANEK JEST?

Wbij wymagany lv na mapke tam gdzie dropią szlachetne kamyki i je sprzedawaj

ID zmianek normalne czyli /i 71084

Opublikowano

Zrób dropka 50max lv i idz na Słaby red lasek i ten 1spot (jak wchodzisz na silny red lasek to cofnij sie i będziesz na tym ostatnim spocie łatwego lasku) albo może i nawet 61 xD no coś takiego i tam dropie kasa i wg ;) duży zysk w małym czasie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...