Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Szaman 18lvl skill na G1 metin2.pl

jakubj01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Po ponad roku czytania książek z powodu braku ich dostępności na rynku i czytaniu KU raz na kilka dni

przedstawiam wam mojego szamana 18lvl ze skilem przywołanie błyskawicy na G1 na serwerze S6 (Grymuar)

skillo.jpg

postać jest zrobiona pod drop marmurków i drop w M3

na forum metina też jestem KLIK

jeśli ktoś nie wierzy to zapraszam na S6

Pzdr :)

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Mozesz mi tą postac dac xDD,a tak serio to postac fajna Teraz wbic lvl i pvp kosiara ;d

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

Mozesz mi tą postac dac xDD,a tak serio to postac fajna Teraz wbic lvl i pvp kosiara ;d

przecież napisał, że to jest drop.....

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

lekarz dlatego, że miałem zbrojkę +2000pż wkręciłem ją na +6 i do tego dzwonek +9 (5kk)

tania postać w utrzymaniu i duże dmg

pomogłem? daj LAJKA

Opublikowano

Ta Jasne na metin2 pl nie mozna robic hw z zaczarowego przedmiotu chociasz tacy jak SirMamutPol to jusz nosza hw niedulgo bede epiki na PL tak jak Topor Diabla ale Filmik Spoko Polecam grac na IMetin Priv zajebisty :):):) :) a subka ci dam :):):) Thx ale Ty jusz nie grasz na metin 2 pl no nie ????

Kurwa, mistrz!

VLXxO.png

Opublikowano

@up

Tylko, że napisał w pierwszym poście, że czytał KU co kilka dni z powodu braku ich dostępności na rynku :)

@top

Można pozazdrościć takiego dropa :P

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Opublikowano

Ta Jasne na metin2 pl nie mozna robic hw z zaczarowego przedmiotu chociasz tacy jak SirMamutPol to jusz nosza hw niedulgo bede epiki na PL tak jak Topor Diabla ale Filmik Spoko Polecam grac na IMetin Priv zajebisty :):) :) :) a subka ci dam :):) :) Thx ale Ty jusz nie grasz na metin 2 pl no nie ????

O czym ty kur** chlopie piszesz o.O gosc wstawia ss postaci 18 lvl z skilem na G a ty wyjezdzasz z SirMamutem , epikami jakims privem w dodatku to ss a nie Filmik o.O za ortografie sie lepiej wez bo na te "jusz" nawet nie chce sie spojrzec

a co do postaci to GZ ;] z wiekszym lvl kosa w pvp

Opublikowano

lekarz dlatego, że miałem zbrojkę +2000pż wkręciłem ją na +6 i do tego dzwonek +9 (5kk)

tania postać w utrzymaniu i duże dmg

taa.. duze dmg

mysle ze 1.5k walniesz. [ HARDKOR ] :D

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Nie wiem jaki jest sens dropienia helerem ale każdy ma swoje dziwactwa:)

Gz skilla pomimo tego że trwało to rok^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

dzięki ;)

@2up

ze skila biję 1.4k - 1.5k więc to i tak wystarcza do wybicia spotu w M3 albo dzikusów (i dobicie jednym combo) :)

pomogłem? daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...