Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3][Problem] Usunięcie przeróbki?

szmonc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,8 miesiecy temu przerobilem sobie konsole,teraz chcialbym grac multiplayer ale nie chce zeby mi zbanowalo konsole.

czy jest jakiś sposób aby przeróbke usunąc,albo mógłbym tez zformatowac konsole tylko nie wiem czy po formacie jak zarejestruje sie do psn to mnie zbanuje.

Powiedzcie czy wy juz mieliscie tak i sobie poradziliscie, albo powiedzcie co i jak. :( i przeróbke mam multiman.

BO ja czasem lubie placki zjeść krzycząc Eeeeeeooo Placki są pro!

Opublikowano

Pobierz ze strony Sony Update 3.70 wrzucasz pliczek do X:/PS/UPDATE na pendriva i aktualizujesz.

mpcforumsygnatura.jpg
Opublikowano

Pobierz ze strony Sony Update 3.70 wrzucasz pliczek do X:/PS/UPDATE na pendriva i aktualizujesz.

ale ja chce sie do psn zarejestrowac

Opublikowano

Jeśli chcesz usunąć przeróbkę to zrób to co napisałem, jeśli sformatujesz PS3 nie dostaniesz bana

mpcforumsygnatura.jpg
Opublikowano

Nie wiem, czy to zadziała, ale najpierw zrób aktualizację do 3.70, a później podłącz do internetu i aktualizuj do 4.11. Nie odpowiadam za szkody.

Opublikowano

potrzebujesz dwa programy : EraseMe v1.1 oraz PS3 Wipe History 2.0 które służą do czyszczenia systemu z logów itp.

po wyczyszczeniu konsoli zabierasz się za jej formatowanie poprzez Recovery Menu i dopiero instalujesz oryginalny soft

819531478353821175209.gif

Opublikowano

potrzebujesz dwa programy : EraseMe v1.1 oraz PS3 Wipe History 2.0 które służą do czyszczenia systemu z logów itp.

po wyczyszczeniu konsoli zabierasz się za jej formatowanie poprzez Recovery Menu i dopiero instalujesz oryginalny soft

ale jak mam te pliki na pendrivie i jak wkładam pendraka do konsoli to niec nie wyskakuje bo jak mam folder PS3 to jaki w tym folder ma byc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...