Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]OSHR39

JuanPleXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzymajcie darmozjady wersje nr 39.

http://speedy.sh/bRZhH/Downloads.rar

https://www.virustotal.com/file/d157101caa4ff1e27eb805b9a512e2e397b3f4c42223ab118f3919652ffae816/analysis/1335808440/

Sa to standardowe wirusy!!!!.

SS'y dodam jutro, tak samo gameplay.

1.Włączamy gre, minimalizujemy.

2.Włączamy pliczek exe.

3.W konsoli mamy wszystko.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

ufff na szczęście nie dostałem bana, a jak był patch czyli może być detected to dlaczego temat nie zamknięty?

76561198063680646.png
Opublikowano

Kolejny hack o.O Po co gracie na nich ? Nie sztuką jest wbić 100 killi i 100 asyst na hackach w jednym życiu, sztuką jest wbić tyle bez hacków w jednym życiu !

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Kolejny hack o.O Po co gracie na nich ? Nie sztuką jest wbić 100 killi i 100 asyst na hackach w jednym życiu, sztuką jest wbić tyle bez hacków w jednym życiu !

MPC forum - M - Multi P- Player C- Cheats

czy naprawdę trzeba przeliterować?? to forum o hackach!

76561198063680646.png
Opublikowano

czy naprawdę trzeba przeliterować?? to forum o hackach!

eheem, umiesz czytać ? Chyba nie... Ja się nie pytam co oznacza skrót MPC tylko po co gracie na hackach, to żadna frajda.

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

No właśnie, zwykły spam. Czemu spamujesz niepotrzebnymi postami typu "

czy naprawdę trzeba przeliterować?? to forum o hackach!" skoro nie pytałem co oznacza skrót "MPC".

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

yy, nie ? Forum jest po to by ludzie zadawali na nim pytania a inni odpowiadali o.O

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

to poco kur** wchodzisz na forum o hackach

To, że w nazwie jest "Cheats" nie znaczy, że to forum jest tylko i wyłącznie o hackach, znalazłem tutaj odpowiedź na pytania nie związane w najmniejszym stopniu z hackami i ciekawe poradniki. Teraz napiszę tak prymitywnym językiem jakim Ty się posługujesz. kup se kur** slownik

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

@UP niedorobione dziecko, to jest forum o cheatach, co nie znaczy że trzeba uzywac hackow aby z niego korzystac, ale są na nim cziterzy, i to forum jest WŁAŚNIE DO TEGO, UMIESZCZANIA HACKÓW, A NIE JĘCZENIA "NIE GRAJCIE NA CZITACH, BO TO ŻADNA FRAJDA" , jak widzisz czitera w grze to go reportuj a nie cos na forum o cheatach pier*lisz zeby nie uzywac, ty nie uzywaj i niech i starczy..

shoob.png

Opublikowano

@UP niedorobione dziecko, to jest forum o cheatach, co nie znaczy że trzeba uzywac hackow aby z niego korzystac, ale są na nim cziterzy, i to forum jest WŁAŚNIE DO TEGO, UMIESZCZANIA HACKÓW, A NIE JĘCZENIA "NIE GRAJCIE NA CZITACH, BO TO ŻADNA FRAJDA" , jak widzisz czitera w grze to go reportuj a nie cos na forum o cheatach pier*lisz zeby nie uzywac, ty nie uzywaj i niech i starczy..

Zamknij ten swój krzywy ryj pojebanu skurwielu, tak możesz mówić do swoich kolegów jeśli ich masz ale nie do mnie, zostałeś niedorobiony przez rodziców czy jak byłeś plemnikiem to się z gównem połączyłeś i takie coś teraz wyszło ?

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

eheem, umiesz czytać ? Chyba nie... Ja się nie pytam co oznacza skrót MPC tylko po co gracie na hackach, to żadna frajda.

Zamknij ten swój krzywy ryj pojebanu skurwielu, tak możesz mówić do swoich kolegów jeśli ich masz ale nie do mnie, zostałeś niedorobiony przez rodziców czy jak byłeś plemnikiem to się z gównem połączyłeś i takie coś teraz wyszło ?

pewnie grają na chetach bo chcą widzieć reakcję takich jak ty , a pytająsię tutaj bo forum jest właśnie o tej tematyce, jeżeli chcesz ubolewać nad ludzmi którzy używają cheatow, to na ciul się rejestrowałeś, zachowujesz się jak ksiądz który zapukał do domu niewiernych i zapytanie się czemu nie poszli na msze ostatio - proponuje odstawić masturbacje, bo widać to po twojim zachowaniu- łatwe wpadanie w złość, bo coś nie poszło po twojej myśli...

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...