Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Survival+Gildie+Frakcj]e [24/7]

Gania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngBez NazwyDiamond_%28Gem%29.png

inf0.png

de2zjo.gifAdres IP: 178.32.201.230:8003

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 30

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

pluginy.png

/plugins

zespol.png

__Gania__,Barypl,smoloth,Maxxiu,matelud,kako22

dodatkowe.png

Wojny gildi + Frakcje

Vip'y xp daixy do kupienia

Generator wykonany przez Sentence

Opublikowano

Serwer jest wspaniały ... poza tym Ogarniety H@ !, Ogarnieci Admini oraz Moderatorzy.

Admini zawsze pomogą jest Super .

Dio Tego jeszcze Plugin McMMo .

Naprawde gorąco polecam . SUPER SERWER 10/10

25-Done Hello :)

50-X

75-X

100-X

125-X

150-X

175-X

200-X

225-X

250-X

275-X

300-X

Opublikowano

Polecam serva jest on zawalisty Polecam !

H@ i reszta zawsze ci pomogą !

Warto wejść i pograć!

;)

@up

creepern.png

Sygnatura by me

Opublikowano

Szkoda, że serwer wygasa, bo naprawde bardzo fajny :/

Zbieram Like ^^

Opublikowano

NIE POLECAM ADMINA MA KAŻDY [MiesnyJez] a __Gania__ Sie tym nie przejmuje

NIE POLECAM

dostal bana odebralem nie admina tylko gm i nie ma kazdy tylko mu dal moderator na chwile

A ty dzieciaku sie ogarnij iel ty masz lat 10 ??

WTF !!?!!

Opublikowano

Polecam ten serwer ponieważ jest tam ogarnięta administracja mila i pomocna (zawsze).

Na serwerze są rożnego rodzaju rozrywki dla graczy narazie jest ich kilka ale administracja już planuje

następne gorąco polecam! i zapraszam do wpisywania się na WL która jest bardzo przydatna :)

Serwer swietny polecam !

Ten serwer jest

zaje * * sty !!!!!!!!!!

:):D :D :D :D :D :D :) :)

Opublikowano

Nie wiem co ta administracja wam naobiecywała serwer nie jest wcale taki zajebisty jak piszecie na górze (Widzę że to fikcyjne konta po czasie online).

Administracja nie jest taka wcale mila.Zadalem im proste pytanie na które domagałem się odpowiedzi jednak OLALI to.Nic ciekawego zaś nudy :/...

Opublikowano

Regulamin! się czyta jeśli admin nie odpisuje jest w tej chwili zajęty a po za tym było około 20 nowych graczy spamujacy pytaniami więc się nie dziw !!!

A to że tobie się serwer nie podoba a całej reszcie podoba to masz jakieś zaburzenia (lub nie lubisz/nie oganiasz tego trybu)

Opublikowano

Regulamin! się czyta jeśli admin nie odpisuje jest w tej chwili zajęty a po za tym było około 20 nowych graczy spamujacy pytaniami więc się nie dziw !!!

A to że tobie się serwer nie podoba a całej reszcie podoba to masz jakieś zaburzenia (lub nie lubisz/nie oganiasz tego trybu)

Może i było trochę spamujących graczy ale ja powtórzyłem 4 razy pytanie i raz na pm,myśle że to wystarczająco dużo razy aby admin mógł to zauważyć i odpowiedzieć w ciągu 10-15 min.Admin nie był zajęty bo widziałem go jak chodził.A to że mi się nie podoba serwer to to jest tylko moja opinia.

Opublikowano

Nie polecam serwera ;D Admini To dzieci ... Inni lataja z hackami albo xrayem nie polecam (admini nie pomagaja innym , ten serwer to jedno wielkie gowno ! )

Opublikowano

Nie polecam serwera ;D Admini To dzieci ... Inni lataja z hackami albo xrayem nie polecam (admini nie pomagaja innym , ten serwer to jedno wielkie gowno ! )

Dokładnie!Chociaż jeden szczerze napisał :D...

Opublikowano

X-ray nie dziala bo jest antiXray dzieciaku, a na wszystkie inne jest NoCheat,a jak ty nie ogarniasz kto to admin i lata to twój problem i nie kłam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

X-ray nie dziala bo jest antiXray dzieciaku, a na wszystkie inne jest NoCheat,a jak ty nie ogarniasz kto to admin i lata to twój problem i nie kłam

gram na tym serwie .. widze co sie dzieje ... admini dzieci pisza ,, benda ,, ? ( jak sie zapytalem ile maja lat to powiedzieli ze 10-12) i zamknij morde cwelu nie widziales mnie to sie nie odzywaj ...

Opublikowano

Jezeli lubicie jak wchodzicie na serwer aby po pracy sie wyluzowac a jestescie wyzywani przez Adminow per "Dzieciak", "Noob", oraz inne wulgarne slowa, to zagrajcie u nich ;) Admin na szczescie zrobil bardzo dobre wrazenie mowiac "Wejdz na mpcforum i napisz ze serwer jest zajebisty, bo ban".

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...