Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bett

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam małe pytanko kto posiada eq wraz z kontem na METIN2 PL s9.Proszę o pisanie na mój numer gg:10070306

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdyby się dało , i bym umiał to bym im zniszczył tego serwa bo to gówno a nie serwer =,=

Dziecka banują za nic konta a potem biorą eq =,=

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

Prezentacja 0/10

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

na belku nudy w uj jak masz juz eq i postac 150+

na nowych jak nie umniesz kombinowac lub szybko sie nie wyexpisz do 85+

to ciezko

Opublikowano

Popieram up. Teraz jedynie co da się zrobić na tym serwerze, to powspominać stare czasy jego świetności. Trzeba przyznać, że BelenuS upadł, a wraz z nim odeszli gracze. I nie radzę zostawiać konta z jakimś wartościowym eq bez opieki na dłuższy czas. Niektórzy GM mają prywatne postacie i lubią czasem coś "pożyczyć" ;].

Opublikowano

Ach, pamiętne czasy, wakacje 2k11.

Jeszcze gdzieś na yt musi być film, jak nagrywałem gościa na dmg na zombiakach.

82398773732626369279.png

i haters

Opublikowano

1.5 roku temu to można było grać, ale nie teraz, ledwo co może z 130 osób gra i to wieczorem. Garstka starych ludzi z eq ze statami i setami na all klasy. Nic więcej. Jesteś nowy to nic nie osiągniesz .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer nie istnieje, został zamknięty. Oj Maniek Maniek... prawie rok mojej harówy a później lexi i w sumie na nic. Pal sześć że nie lubiłam obecnej administracji, ale serwer był na prawdę dobry.

Opublikowano

Administracja nie ma z tym nic wspólnego , Byłem świadkiem iż ziomek wbił na TS najpierw przez dziure w stronie od zielska uzyskał login / hasła graczy

a potem rozwalił całą baze i server OFF 4ever

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...