Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria pytań

ManiaqFPSandRTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka(naście) pytań dot. Metka. Prosiłbym o odpowiadanie na poszczególne pytania w następujący sposób: 1. Odpowiedź 2. Odpowiedź itd lub 1. [Pytanie] Odpowiedź (innym kolorem)

Zaczne od tego że gram na S3

1.Czy warto robić dropka do m2 i inwestować mu w eq(żelak+9, ebo+9, srebrna+9, rib+9 sr 30%, buty, naszyjnik 1k HP, śmiertelka +9, tarcza na 21 +8)? Opłaca się czy nie? Jak narazie mam sure WP 53lvl i mam problem z zarobieniem na surke na KU i eq

2. Gdzie najtaniej kupić yang? Allegro? Czy jakas inna stronka? I czy za to jest ban?

3. Gdzie zarabiać WP'kiem? Czy dam rade w trudnym lochu ogarnąć całą komnatę(co ew. poprawić?)? Moje eq i skille(bardzo słabe ;/):

Ostrze M5, Zbrojka M6, Strach m3, Wir 1pkt

EQ

Zamkowy+9, mistyk+9 1k HP kd uchylki+3, kozaki+9, ebo+9, srebrna+9, naszyjnik 1k HP, tarcza na 41+7, fms+9 sr 32 kd śmerci i potwora+3. Biolog jest na poziomie ks. klątw :/

Łowić nie chce (nie mam farta, na 60 rybek ze 2 małże), Kopać wolałbym tez nie bo rud znalezc nie moge

4. Ile mogą kosztować takowe itemki:?:

• Żelak+9
  • Srebrna+9 10% do PŻ
  • Śmiertelka+9 z kd speeda +3
  • Tygra +9 z kd speeda +3
  • RIB+9 sr ok 30%
  • Ebo+9
  • Srebrna+9
  • Biżuteria 1K HP
  • Pięciokątna +8
  • Okrągła +8/9
  • Biżuteria 1,5/2K HP
  • FMS+9 UM ok. 12% z KD woja i sury/ninjy +4

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

1. Jak najbardziej się opłaca, zyskasz na tym, nic nie stracisz.

2. Z tym to już nie pamiętam, ale chyba za kupowanie yangów na all. jest ban.

3. WP'kiem na takim lv, z takim eq i skillami to raczej tylko na metkach jak dasz radę.

Opublikowano

Jeśłi warto to jest problem jak na takowe itemki zarobic :D @UP Mówisz ze nie warto, lepiej mentala/wp 43 to jeszcze chyba gorzej bo drozsze eq i dluzej to zajmie.

2. Ale czy duże jest prawdopodobieństwo na bana? i czy kupowac yang od goscia co ma 5 pozytywów? Ma najtaniej i dlatego warto chyba. Jesli oszuka to ew. co robic?

3. Buffowi musze 38 wbic żeby ślub mieć a narazie mam poniżej 30 ;D

4. Wyceni ktoś to?;p

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

1) Tak dropek dobra sprawa ;) ale takie eq mu nie jest potrzebne w słabszym dasz radę.

2) Jest ban. Załóż nowe konto na nowym koncie trzymaj kasę, a jak coś sobie wypatrzysz to kup i item przeżuć. ;)

3) Pff. Takie eq i skille kiedyś to było marzenie. Jakoś ludzie w eq+6 i ze skillami na m2/m3 dawali radę. Raczej ty też dasz.

4) Nie wycenię bo nie gram na PL :D

Nie wiem czy duże wiem, że ja dostałem bana. :D Zrób jak napisałem przynajmniej postaci nie stracisz. Weź od osoby która ma 100+ pozytywów parę groszy drożej.

Opublikowano

1. czemu nie ale eq wystarczy ci slabsze ( tygra +9 bd ze 3-5 x tansza od smiertelki ) takie +7

2.mala szansa na dostanie bana ale zawsze jakas jest

3. spróbuj metki na sohan powinienes dac rade

4. itemkow nie wycenie (nie gram na s3 )

@ EDIT

slabsze hmm tygra +9 zelak +7 bojowa +8/5-katna +7 jakies buty 500 pz ebonki +7/miedziane +8/9 i ribek +9 sr 10 kd +3

nigdy ja ani nikt z moich znajomych za kupno postaci/yang/itemkow nie dostal bana wiec nie powinienes dostac, co z ludzmi ktorzy np biora przedplate za itemek te 10-12 kamoli i sie logaja ?? oni nie dostaja bana wiec dlaczego ty bys mial dostac za odbior kilku kamoli ;)

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

EQ Słabsze czyli jakie dokładnie? Za kamyki chciałem głównie KU nakupowac na 3 skille G i reszte zostawić czy nie dostane bana na główną? I dalej o wycene prosze:P

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Witam, mam kilka(naście) pytań dot. Metka. Prosiłbym o odpowiadanie na poszczególne pytania w następujący sposób: 1. Odpowiedź 2. Odpowiedź itd lub 1. [Pytanie] Odpowiedź (innym kolorem)

Zaczne od tego że gram na S3

1.Czy warto robić dropka do m2 i inwestować mu w eq(żelak+9, ebo+9, srebrna+9, rib+9 sr 30%, buty, naszyjnik 1k HP, śmiertelka +9, tarcza na 21 +8)? Opłaca się czy nie? Jak narazie mam sure WP 53lvl i mam problem z zarobieniem na surke na KU i eq

2. Gdzie najtaniej kupić yang? Allegro? Czy jakas inna stronka? I czy za to jest ban?

3. Gdzie zarabiać WP'kiem? Czy dam rade w trudnym lochu ogarnąć całą komnatę(co ew. poprawić?)? Moje eq i skille(bardzo słabe ;/):

Ostrze M5, Zbrojka M6, Strach m3, Wir 1pkt

EQ

Zamkowy+9, mistyk+9 1k HP kd uchylki+3, kozaki+9, ebo+9, srebrna+9, naszyjnik 1k HP, tarcza na 41+7, fms+9 sr 32 kd śmerci i potwora+3. Biolog jest na poziomie ks. klątw :/

Łowić nie chce (nie mam farta, na 60 rybek ze 2 małże), Kopać wolałbym tez nie bo rud znalezc nie moge

4. Ile mogą kosztować takowe itemki:?:

• Żelak+9
  • Srebrna+9 10% do PŻ
  • Śmiertelka+9 z kd speeda +3
  • Tygra +9 z kd speeda +3
  • RIB+9 sr ok 30%
  • Ebo+9
  • Srebrna+9
  • Biżuteria 1K HP
  • Pięciokątna +8
  • Okrągła +8/9
  • Biżuteria 1,5/2K HP
  • FMS+9 UM ok. 12% z KD woja i sury/ninjy +4

To tak:

1.Wart zrobić dropka, ale nie musisz mieć aż tak dobrego eq. Wystarczy Ci żelak +7/+8, ebo +8, srebrna +8/+9, smiertelka +7, rib sr 20. Takie na pewno Ci wystarczy i ok 7, 8k hp postaci. Z takim eq dasz rade. Aura i berserk moga być na m1. Nie wbijaj na m2 i wyzej, bo po co? :) Widzę, że masz fms sr 32 na surce. To mozesz go przekladac z dropka na głowną

2.Tylko Allegro i tylko i wyłącznie od sprzedawcy który ma pozytywne komentarze. Tak, za to jest ban, ale nie zawsze zbanują(Trzeba być ostrożnym). Jak już kupujesz te yangi, to kupuj przez postac 1 lvl'ową.

3.Zrób dropka 35 i nim zarabiaj. Surą czytaj tylko skile i oddawaj biologa. 1 miesiąc biegania po m2 zaowocuje, że będziesz bez przeszkód mógł expić spokojnie do 61lvl. Potem kupujesz zbroje i tarcze i do 65lvl+ lajtem :)

Pozwoli Ci na to biolog, bo być moze już skończysz, pamiątki i skile które być może bedziesz miał o wiele lepsze...

Nie słuchaj tych co piszą ,,zrób postać 45lvl i na metki 45-50''

Najlepiej jest 35lvl i do m2. Mało zainwestujesz-wiecej zyskasz. I w m2 o wiele ławtwij znaleźć metka niz na pustyni lub w dolinie...

Co do wyceny tych i itemow to Ci niestety nie pomoge :/

Pozdrawiam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...